2777
2789
عنوان

درسی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 55 پست

همونطور ک هر باسوادی با شعور نیس پس هر بی سوادی هم بی کلاس نیس. مثلا تحصیل کرده هستین شما؟ فکر نمیکنم! بعیده همچین لحن بیانی!

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا دعوا میکنید به جای حل کردن مشگل

عزیزم یا بره بشینه حقیقت رو بگه به شوهرش یا اینکه بگه من علاقه ای ب ادامه تحصیل ندارم . درضمن میتونه دیپلم رو تو کوتاه مدت بگیره . یا میتونه بگه امسال نخوندم سال بعد شرکت میکنم و تو این فاصله دیپلمش رو درست کنه.

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫

تحصیلات سطح سوادمیبره بالا 

ایا سواد داشتن علت باکلاسی است؟

پس من هم برای خانومی ک ادعای باسوادی میکن و فکر میکن سواد داشتن یعنی باکلاس متاسفم شما برو فعلا معنی باکلاس بدون بعد بیانظر بده همین طرز فکراتون ک باعث شده جهان سوم محسوب شده باشیم

شاید طرف شرایط زندگیش جور نشده ادامه تحصیل بده مشکل داشته شما ک تحصیل کرده ای ادعای باکلاسی داری هنوز اینو نمیدونی؟ حرف زدن شما ویترین فروشگاه شعور شماست متاسفم برات خانم تحصیل کرده!!

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
معلومه شما هم زیر دیپلمی از طرز حرف زدنت معلومه توی خانواده با شخصیتی بزرگ شدی.

تو اگه تو خانواده باشخصیتی بودی ب مردم واسه مدرک تحصیلی توهین نمیکردی من خودم واسه کنکور میخونم ولی ادم کم عقلی مثل شمارو ادم حساب نمیکنم حتی اگه دکترا داشته باشی

من خاهرم دیپلم نداره ولی کلاسشو تیپش ماشین زیرپاش خیلی از خانمای باسواد و میخره و ازاد میکنه هه پس ر ...

😅😅😅😅😅چه جالب شد حالا دیگه تحصیلات دلیل برر کلاس و شان نیست پول دلیلشه😂😂

بعد چطور به این نتیجه رسیدی که تحصیل کرده گداست که خواهر شما بیاد بخرش😂😂شایدم واسه زیر دپلمی ها آدم خریدن دلیل برکلاسه😂به خواهر بزرگوارتون بگید با همون پولی که مبخواد آدم بخره بره مدرک بگیره تو اینقدر حرسشو نخوری در ضمن شعورم بگید دوباره براتون معنا کنن 

اصلاح میکنم حرص البته برا زیر دیپلمی فرقی نمیکنه حال شما هر دو مدلشو نخور😂😂😂😂😂😂

اخی عزیزم امثال شماها باید مدرکشونو قاب بگیرن بزارن لب طاقچه و ماه ب ماه جوش گوشت و مرغشونو بزنن😂😂😂😂😂

اخی عزیزم امثال شماها باید مدرکشونو قاب بگیرن بزارن لب طاقچه و ماه ب ماه جوش گوشت و مرغشونو بزنن😂😂 ...

تنهایی به این نتیجه رسیدی بهت تبریک میگم وتازه اینکه تو که نگران گوشت و مرغ بقیه ای بهت پیشنهاد میکنم هی نگا ه به سیکلت بنداری مرغتو بخوری که... خوری تحصیلکرده ها را نکنی 

نکنه نسخه همکارامه واسه تون هر شش ساعت یه قاشق 😂😂

تنهایی به این نتیجه رسیدی بهت تبریک میگم وتازه اینکه تو که نگران گوشت و مرغ بقیه ای بهت پیشنهاد میکن ...

اولن که سیکل ندارم و میخونم واسه کنکور درایندم میشم خانم وکیل دومن شما چرا نسخه خودتو واسه من میپیچی عزیزم نکنه واسه تو جواب داده؟؟؟😂😂😂

اولن که سیکل ندارم و میخونم واسه کنکور درایندم میشم خانم وکیل دومن شما چرا نسخه خودتو واسه من میپیچی ...

دوباره کامنتمو بخون لطفا گفتم همکارام پیچیدن واست که اینقدر مقیدی میخوری حتما تا آخر مصرف کن نسخه تا که شاید اثری داشته باشه سیکلی را نمیدونم ولی وکیل خوب نیست ... خورمردم باشه😂😂😂😂😂😂😩😩