2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها میخوام برم یه بازی مارپله بخرم واسه بازی ولی جای نیش مارها تِز باحال بدیم😉منم از تو ی کانالی ...

موافقم😂😂😂😂جای نیش..............؟؟؟؟😐

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
چرا ب شوهراتون کاکائو و شکلات میدین 🤔 من کاکائو یدم بهش تا سرکوچه دنبالم میکنه 😆😆😆😆 انقد ک بدش ...

خخخ خب دوست ندارن ولی شوهر من کلی خوشش میاد کلی شکلات خارجی خریدم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
چرا ب شوهراتون کاکائو و شکلات میدین 🤔 من کاکائو یدم بهش تا سرکوچه دنبالم میکنه 😆😆😆😆 انقد ک بدش ...

خب همسر من از کاکائو بدش نمیاد 

شما هرچی که همسرت دوست داره بهش هدیه بده 

قرار که خوشحال بشه حالا این خوشحالی میتونه از هر راهی باشه

عروسک و کاکائو که جز کادو های ولن هستش و یه جور رسمه  کادو اصلی کارت هدیه ها هستش که تو عکس دی ...

من رسماي فرنگي و پاس نميدارم روز عشق ايراني فقط و مناسبتاي خودمون

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
منم ادکلن خریدم.موندم چطور تزیین کنم یا کادو

ادکلن جدایی میاره بهم ثابت شده است

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐