2777
2789
عنوان

تکررادرارشدید

118 بازدید | 15 پست

تکررادرار بعداز عفونت واژن گرفتم قرص خوردم خوب شدم اما کامل نخوردم دوباره برگشته هریک ساعت یک بار شاید بیشتر توسرویسم قرصام اثر نکرد .امروز دوباره رفتم دکتر بهم آمپول جنتامایسین وسفیسکیم داد هنوز خوب نشده علایمم کسی اینطوری بوده؟یعنی خوب میشم؟

عزیزم منم کلی دارو استفاده کردم خوب نشدم .تکرار ادرار شدید و سوزش و گاهی خون. اخرش مجبور شدم عنبرنسارا دود کنم خداروشکر بهترم. مایعات زیاد بخور.چای کمرنگ.شیرینی جاتو نخور مدتی.چیزهای کافئین دار نخور.خودتم باسشوار خشک کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب که میشی ولی قرصای عفونتو بایدتا ته بخوری دوره درمانت کامل شه وگرنه عود میکنه  قرصات که مون ...

انگاراثرنداره اصلن صبح زدم الان چندساععت گذشته ولی هیچ زندگیم مختل شده 

عزیزم منم کلی دارو استفاده کردم خوب نشدم .تکرار ادرار شدید و سوزش و گاهی خون. اخرش مجبور شدم عنبرنسا ...

سوزش ندارم فقط تکرر طاقتم تموم شده سه شبه نخابیدم دائمی شده 

انگاراثرنداره اصلن صبح زدم الان چندساععت گذشته ولی هیچ زندگیم مختل شده 

میدونم منم گرفتم قبلا 

قرصاتو امروز رو ساعت تجویز شده شروع کن به خوردن تا تموم شه زمان میبره دیگه 

مث سرما خوردگی نیس که

سوزش ندارم فقط تکرر طاقتم تموم شده سه شبه نخابیدم دائمی شده 

خب گلم اگر برات مقدوره عنبرنسارا دود کن.منم هفته پیش اینطوری بودم اصلا خواب نداشتم همش دستشویی..دیگه سه روز پشت سر هم عنبر دود کردم هر 20 دقیقه یه لیوان آب بخور