2777
2789
عنوان

مامانا يه لحظه بياييد

54 بازدید | 11 پست

دخترم ٣٠روزشه سه روزه خيلي شير ميخوره سينه هام ميسوزه از بس خورده ندم بهش فقط گريه ميكنه اصلا نميشه ساكتش كرد ديشب جفت سينه هامو خورد شير خشكم خورد سير نشد اخر همه رو بالا اورد

دلشم دوروز يه بار شل كار ميكنه 

كسي ميدونه چش شده 

ديروز پيش دو تا دكتر بردم انگار اصلا بچه نداشتن يكي گفت دوساعت يه بار غذا بده كه نميشه فقط گريه ميكنه از گشنگي يه دكتر ديگه هم گفت گشنشه زياد ميخوره خوب ميكنه فكر كرد نميخوام خودم بهش شير بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجور بود بچم تا 4ماهگی همش ب سینم چسبیده بوداستفغرام داش رفلاکس داشت. سعی کن هر2ساعت شیرش بدی اروقشم بگیری گریهاشم شایداز دل دردشه

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

آرو غشو میگیری گریمیچر بده شاید نفخ داره دلش درد بکنه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
دلدرده واسه همین مک میزنه که ارامش بگیره ولی بازم شیر باعث دلدرد بیشترش میشه بهش قطره کولیک بده&nbs ...

دارو بهش ميدم از بس گشنس تحمل نداره اروغشو بگيرم با گريه اروغ ميزنه 

آرو غشو میگیری گریمیچر بده شاید نفخ داره دلش درد بکنه

دكترش سگا گريب براش داده ميدم سينم از دهنش دربياد گريه ميكنه با گريه اروغشو ميگيرم دو سه تا اروغ ميزنه هميشه ولي خيلي گريه ميكنه با همون يدونه كه بزنه دوباره شير ميدم 

دكترش سگا گريب براش داده ميدم سينم از دهنش دربياد گريه ميكنه با گريه اروغشو ميگيرم دو سه تا اروغ ميز ...

نفخ داره فکر کنم با دل درد ببرش پیش متخصص کودکان.....عرق نعناع هم با آب قاطی کنی بدی بد نیستا البته اول دکتر ببر ازش بپرس ببین چی میگه

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
نفخ داره فکر کنم با دل درد ببرش پیش متخصص کودکان.....عرق نعناع هم با آب قاطی کنی بدی بد نیستا البته ...

دكتر كه بردم تاثير نداشت ولي ديشب از ترس بهش عرق نعنا دادم دستت درد نكنه