2777
2789
فدات مرسی داروهایی تقویت کننده میدم بهش ولی دگ هرچی خدا بخواد 

انشاالله خدا زود زود زود زود بهت میده انشاالله بهت یه عیدی سالم میده یه نی نی خوشگل الهی آمین

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام صبح بخیر😁 من خیلی میخوابم از امروز راجبِ اتفاقی که افتاده حرف نزنیم دیگه بزار روحیت تقویت بشه

سلام صبحت بخیر 🤣 فداسرت بهتر منکه از ۶بیدارم 

انشاالله هرکی بهم میزنگه گریم میگیره بیشتر برا شوهرم اینقد شوق داش حالا ولش خوبی عزیزدل؟

میخام برم پیش دکتر فریبا حقی میگن خیلی خوبه 

نه شوهرم نرفته الان چند روزه فکرم مشغوله اونه که نکنه مشکل اونه ،چون عموشم بچش نمیشه نمیدونم،عید میر ...

سلام عزیزم . همسرت اضافه وزن نداره؟ 

یا زیاد ورزش نمیگنه؟ 

حمام دوش اب خیلی داغ نمیگیره؟

یا دستشویی اب سرد نمیگیره؟

اینا همه اسپرم و میکشه و کلی چیزای دیگه . 

فشار بالا 

طبع خیلی گرم ...

حالا برو فکر کن ببین چه کارایی زیاد میکنه

خداروشکر
سلام صبحت بخیر 🤣 فداسرت بهتر منکه از ۶بیدارم  انشاالله هرکی بهم میزنگه گریم میگیره بیشتر برا ...

باید هر روز خدارو شکر کنی خیلی ها حامله میشن شوهراشون بچه نمیخوان میگن برو بنداز

خیلی ها مشکلی ندارن اصلا نطفه بسته نمیشه که بخواد سقط بشه .... پس تو خیلی خوشبخت تری 

منم همین طور سه بار سقط شد اما حداقل میدونستم تشکیل میشه😁

اره ولش کن خوبم خدارو شکر 

اسم دکتر و نشنیدم اما کلا با دکترایی که چندتا چندتا راه میدن مخالفم.

یک ویزیت پیش تیمورزاده برو حتما. خاله من مثل تو بود هم خونریزی داشت هم چیزی دیده نشد همه گفتن مرده تیمور زاده گفت غلط کردن الان دخترش ۱۳ سالشه

خداروشکر
باید هر روز خدارو شکر کنی خیلی ها حامله میشن شوهراشون بچه نمیخوان میگن برو بنداز خیلی ها مشکلی ندار ...

واااای بااین حرفات دلم میخاد اینقد بغلت کنم 

واااای بااین حرفات دلم میخاد اینقد بغلت کنم 

عزیزم 🤗 

خوشبختی یعنی دیدنِ داشته ها. همین که میتونی باردار بشی تمومِ دیگه انشاالله عید باز حامله میشی.

اسید فولیک و ادامه بده اصلا قطع نکن

خداروشکر
اره بابا کلی زعفرون خورد و مشت زد شکمش که مثلا زودتر دفع بشه😂😂😂

ههههه الهی خدا از زبونت بشنوه میگن خیلی سخت وقت میده باید نصف شب‌بری وقت بگیری چجوریه قضیش؟

عزیزم 🤗  خوشبختی یعنی دیدنِ داشته ها. همین که میتونی باردار بشی تمومِ دیگه انشاالله عید باز ح ...

نه قطع نمیکنم میخورم الهی قربون دلت انشاالله هرچی خوشحالی برات پیش بیاد

ههههه الهی خدا از زبونت بشنوه میگن خیلی سخت وقت میده باید نصف شب‌بری وقت بگیری چجوریه قضیش؟

نمیدونم من دو سال پیش رفتم  شمارش و بگیر از ۱۱۸ بپرس

فکر کنم صبح زود باید یکی بره وقت بگیره.

کلا دکتر های مرد رو بیشتر قبول دارم 

خداروشکر
نمیدونم من دو سال پیش رفتم  شمارش و بگیر از ۱۱۸ بپرس فکر کنم صبح زود باید یکی بره وقت بگیره. ...

شمارشو پیدا کردم میرنه اشغال اره بخدا اونا خیلی بهترن شوهرم میگه نه ایندفعه میبرمش ب حرفش گوش نمیدم 

ادرسشو پیدا کردم شنبه صبح زود میرم ساعت ۶خوبه بعضیا نوشته بودن ساعت ۲شب رفتن اسمشون نوشتن هههه واقعیه؟🤣🤣🤣

نه قطع نمیکنم میخورم الهی قربون دلت انشاالله هرچی خوشحالی برات پیش بیاد

من اگه بدونی چقدر مشکل داشتم حامله شدم سرت سوت میکشه الان دیگه ۹۹% ناباروری ها درمان میشه .اگه قدیم بود چقدر بد بود

خداروشکر
شمارشو پیدا کردم میرنه اشغال اره بخدا اونا خیلی بهترن شوهرم میگه نه ایندفعه میبرمش ب حرفش گوش نمیدم& ...

نه بابا تازه منشی ساعت ۷ میاد برگه میزاره بنویسن . تو اول زنگ بزن از خودشون اطلاعات بگیر

خداروشکر