sogandjon مدیر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 عنوان بچه ها کسی بوده ماه های اول لک داشته باشه | مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 390 پست میشه بیایین بگین ایا شما بودین بعد بچه مونده؟ خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 1397/11/24 | 12:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhan3 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13777 واقعا ؟یعنی بعد هربار ماه بعدش اقدام میکردی؟ من سه تا جنین داشتم که تازه دکتر گفت مشکل کوروموزومی دارن سقط میشدن خود به خود. ن باید ماه بعد اقدام کنی یک پری بزار بگذره بعد.انقدر عذاب کشیدم . همش دکتر میگفت با شوهرت مشکل ژنتیکی دارین و چند سالی باید بدویین و شاید ازمایشگاهی شد خداروشکر
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 من سه تا جنین داشتم که تازه دکتر گفت مشکل کوروموزومی دارن سقط میشدن خود به خود. نه باید ماه ب ... خداروشکر ک الان سالم بچت یعنی ماه بعد ماه بعد اقدام کنم میشه فروردین؟ خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
reyhan3 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13777 اره گف احتمال سقط زیاده اگه اون دکتر گفته که پس این دفعه قسمت نبوده انشاالله بعدی ببین منم سه تا سقط داشتم سخت نگیر انرژیتو بزار رو ارامشت کن خداروشکر
reyhan3 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13777 خداروشکر ک الان سالم بچت یعنی ماه بعد ماه بعد اقدام کنم میشه فروردین؟ اره این خونریزیت که تموم شد هیچ یک بارم پری اومد بعدش.قرص اسید فولیک میخوری؟ خداروشکر
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 اگه اون دکتر گفته که پس این دفعه قسمت نبوده انشاالله بعدی ببین منم سه تا سقط داشتم سخت نگیر ا ... چشم ممنونم ک کنارم بودی خیلی ممنونم خداخیرت بده انشاالله زایمان راحت و بی دردی و تجربه کنی خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 اره این خونریزیت که تموم شد هیچ یک بارم پری اومد بعدش. قرص اسید فولیک میخوری؟ اره از هفته پیش میخورم خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
reyhan3 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13777 چشم ممنونم ک کنارم بودی خیلی ممنونم خداخیرت بده انشاالله زایمان راحت و بی دردی و تجربه کنی انشاالله عزیزم ممنون از دعات رفاقتمون و حفظ کنیم همینطور . انشالله من که فرق بشم عید هم زمان توام جواب مثبتتو بیاری با هم خوشحالی کنیم😊 خداروشکر
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 انشاالله عزیزم ممنون از دعات رفاقتمون و حفظ کنیم همینطور . انشالله من که فرق بشم عید هم زمان توام جو ... انشاالله عزیزم ممنونم ازت بازم خبرتو میگیرم تندتند مهربون ترین مراقب خودت باش زیاد خوبه مشهدی میتونم راحتتر ارتباط داشته باشیم بابت دکتری هم ک معرفی کردی ممنون عالی بود خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 ادامه بده قطع نکن اصلا . چشم حتما ممنونم میخورم خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
reyhan3 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13777 انشاالله عزیزم ممنونم ازت بازم خبرتو میگیرم تندتند مهربون ترین مراقب خودت باش زیاد خوبه مشهدی ... خداروشکر راضی بودی . ممنون از تو منم خبرتو میگیرم مراقب روحیت باش الانم برو بخواب بوس خداروشکر
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 خداروشکر راضی بودی . ممنون از تو منم خبرتو میگیرم مراقب روحیت باش الانم برو بخواب بوس چشم عزیزم شمام بخاب دگ دیروقت شد شرمنده مزاحمتم شدم خیلی خیلی ممنونم انشاالله خیر ببینی خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
sogandjon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 6851 خداروشکر راضی بودی . ممنون از تو منم خبرتو میگیرم مراقب روحیت باش الانم برو بخواب بوس شبت بخیر خواهرگلم یه دنیا ممنون 🥰😍🥰😍😍 خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍
reyhan3 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13777 چشم عزیزم شمام بخاب دگ دیروقت شد شرمنده مزاحمتم شدم خیلی خیلی ممنونم انشاالله خیر ببینی قربونت برم من شبا تا دیر وقت هستم چون شوهرم نیست هر وقت خواستی بیا حرف میزنیم اصلا نگو مزاحم خیلی ام مراحمی دوست دارم خوب استراحت کن😘 خداروشکر
reyhan3 عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13777 شبت بخیر خواهرگلم یه دنیا ممنون 🥰😍🥰😍😍 یک دنیا ارامش برات ارزو دارم شبت بخیر خداروشکر