2777
2789
برای شما هم لک میاد؟

اره لک قهوه ای تیره با درد 

دیروز یه لحظه یه لک قرمز افتاد کلی گریه کردم با امام رضا صحبت کردم کلی. بعد شبش قطع شد.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
دکتر تکلو مشهدیه.میشناسیش؟الان این شیافو که داد ضرر نداشته باشه؟ سونو اخه 4 هفتمه زوده.ولی برای شنب ...

هنوز خیلی زوده برا من گفت دیده نمیشه

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره لک قهوه ای تیره با درد  دیروز یه لحظه یه لک قرمز افتاد کلی گریه کردم با امام رضا صحبت کردم ...

خداروشکر عزیزم برا منم اینجوری بهت قرص چی داد؟

اره لک قهوه ای تیره با درد  دیروز یه لحظه یه لک قرمز افتاد کلی گریه کردم با امام رضا صحبت کردم ...

الانم درد داری یا لک بینی؟

نه مشهدی ام  الان دکتر هست برم نشون بدم نمیتونم راه میرم میریزه ولی بخابم چیزی نیس

اره زنگ بزن الان شمارش و میدم . شوهرت و بفرست بره. فیش میده بعد میگه ساعت چند بیای که یک راست بری تو 

خداروشکر
نه مشهدی ام  الان دکتر هست برم نشون بدم نمیتونم راه میرم میریزه ولی بخابم چیزی نیس

منم راه میرم یا مدت طولانی میشینم اینطور میشه.

راه میری یه سره میریزه یا لکه های کوچولو؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
منم راه میرم یا مدت طولانی میشینم اینطور میشه. راه میری یه سره میریزه یا لکه های کوچولو؟

راه میرم لک میریزه اینقد گریه کردم چشمام میسوزه تنهام مامانمم نیس اصلا داغونم

دکتر تکلو مشهدیه.میشناسیش؟الان این شیافو که داد ضرر نداشته باشه؟ سونو اخه 4 هفتمه زوده.ولی برای شنب ...

نه پروژسترون داده دیگه . این یک کار معمولِ که همه دکترا موقع لک بینی میکنن.

خداروشکر
اره زنگ بزن الان شمارش و میدم . شوهرت و بفرست بره. فیش میده بعد میگه ساعت چند بیای که یک راست بری تو ...

الان شوهرم نیس خودم برم خیلی طول میکشه؟

الانم درد داری یا لک بینی؟

امروز صبح تیر میکشید دراز میکشم قطع میشه.

با عرض معذرت میرم دستشویی ادرار میکنم بعدش میخوام با دستمال پاک کنم لک میبینم

تازه دیشب یه تب خفیف هم داشتم.گل بود به سبزه نیز اراسته شد

امروز صبح تیر میکشید دراز میکشم قطع میشه. با عرض معذرت میرم دستشویی ادرار میکنم بعدش میخوام با دستم ...

اخ دقیقا مثه من شدی عزیز 

منم دقیقا حالت های تورو دارم دکتر بهت چی گف؟

امروز صبح تیر میکشید دراز میکشم قطع میشه. با عرض معذرت میرم دستشویی ادرار میکنم بعدش میخوام با دستم ...

میخای اگه جایی نیس بیا خونه ما راحت بخاب من تنهام شوهرمم نیس تا عصر

نه پروژسترون داده دیگه . این یک کار معمولِ که همه دکترا موقع لک بینی میکنن.

اره ولی شماره 400 داده.پرستار بخش زایشگاه بهم گفت نمیخواد شیاف بزنی اگر میخواد بیاد راحت تر بیاد شیاف بزنی گیر میکنه اذیت میشی.میگه سنی نداری باز باردار میشی.بغضم گرفت اخه چه ربطی به سن داره؟

بچمه.دوستش دارم چطور بشینم منتظر افتادنش بمونم؟

رفتم پیش دکتر تکلو که داشت تو اتاق عمل سزارین میکرد صدا کردم یه لحظه اومد باعجله فقط گفت برو این شیافو بخر بعد رفت.

اره ولی شماره 400 داده.پرستار بخش زایشگاه بهم گفت نمیخواد شیاف بزنی اگر میخواد بیاد راحت تر بیاد شیا ...

دکتر منم قرص داد چقد پرستارا بی عقل هستن نمیفهمن ک منم هنو نیومده عاشقشم اینقد گریه کردم نمیدونم بخدا انشاالله سالم دوتاشون بدنیا میان به حق اقا امام رضا نگامون کن