2777
2789
نه عزیزم اصلا نگران نباشین با استراحت و شیاف حل میشه

اخه من اومدم مشهد الان یه هفتست مشهدم.فردا قراره با اتوبوس وی ای پی برگردم شمال تو راه بدتر نمیشه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من اومدم مشهد الان یه هفتست مشهدم.فردا قراره با اتوبوس وی ای پی برگردم شمال تو راه بدتر نمیشه؟

اِ به شهر ما خوش اومدین. 

خیلی باید مراقب باشی. کاش با قطار بر میگشتی.

سعی کن زیاد نشسته‌نمونی تو راه . بلندشو بشین اگه صندلی خالی بود پاهاتو دراز کن 

خداروشکر

اینجا یک سونوگرافی خیلی خوب هست میخوای محض احتیات ادرس بدم یک سونو بری . فقط مردِ 

خداروشکر
اِ به شهر ما خوش اومدین.  خیلی باید مراقب باشی. کاش با قطار بر میگشتی. سعی کن زیاد نشسته‌نمون ...

مرسی خواهری.رفتم پیشه دکتر تکلو تو بیمارستان ثامن بهم شیاف داد ولی گفت 50  50 برات میمونه.تو اتوبوس صندلی رو تخت میکنم دراز میکشم.اومدنم اینجوری اومدم.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی خواهری.رفتم پیشه دکتر تکلو تو بیمارستان ثامن بهم شیاف داد ولی گفت 50  50 برات میمونه.تو ات ...

توکل به خدا چه دکتر بی فکری کرده اینطوری گفته‌ سونو دادی؟

خداروشکر
اینجا یک سونوگرافی خیلی خوب هست میخوای محض احتیات ادرس بدم یک سونو بری . فقط مردِ 

به منم بده منم مشهدم اخ دارم میمیرم بخدا

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
به منم بده منم مشهدم اخ دارم میمیرم بخدا

عزیزم نگران نباش . شمام مسافری؟

بلوار کوثر روبه روی بیمارستان فارابی ساختمان پزشکانِ

سونوگرافی دکتر شماعی

خیلی دکتر ماهریِ 

خداروشکر
توکل به خدا چه دکتر بی فکری کرده اینطوری گفته‌ سونو دادی؟

دکتر تکلو مشهدیه.میشناسیش؟الان این شیافو که داد ضرر نداشته باشه؟

سونو اخه 4 هفتمه زوده.ولی برای شنبه ساعت 4 شهر خودمون نوبت سونو گرفتم.شنبه میرم تو 5 هفته

عزیزم نگران نباش . شمام مسافری؟ بلوار کوثر روبه روی بیمارستان فارابی ساختمان پزشکانِ سونوگرافی دکت ...

نه مشهدی ام 

الان دکتر هست برم نشون بدم نمیتونم راه میرم میریزه ولی بخابم چیزی نیس 

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍