2777
2789
واقعا ؟یعنی بعد هربار ماه بعدش اقدام میکردی؟

من سه تا جنین داشتم که تازه دکتر گفت مشکل کوروموزومی دارن سقط میشدن خود به خود. 

ن باید ماه بعد اقدام کنی یک پری بزار بگذره بعد.

انقدر عذاب کشیدم . همش دکتر میگفت با شوهرت مشکل ژنتیکی دارین و چند سالی باید بدویین و شاید ازمایشگاهی شد 

خداروشکر
من سه تا جنین داشتم که تازه دکتر گفت مشکل کوروموزومی دارن سقط میشدن خود به خود.  نه باید ماه ب ...

خداروشکر ک الان سالم بچت 

یعنی ماه بعد ماه بعد اقدام کنم میشه فروردین؟

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اون دکتر گفته که پس این دفعه قسمت نبوده انشاالله بعدی  ببین منم سه تا سقط داشتم سخت نگیر ا ...

چشم ممنونم ک کنارم بودی خیلی ممنونم خداخیرت بده انشاالله زایمان راحت و بی دردی و تجربه کنی

چشم ممنونم ک کنارم بودی خیلی ممنونم خداخیرت بده انشاالله زایمان راحت و بی دردی و تجربه کنی

انشاالله عزیزم ممنون از دعات رفاقتمون و حفظ کنیم همینطور . انشالله من که فرق بشم عید هم زمان توام جواب مثبتتو بیاری با هم خوشحالی کنیم😊

خداروشکر
انشاالله عزیزم ممنون از دعات رفاقتمون و حفظ کنیم همینطور . انشالله من که فرق بشم عید هم زمان توام جو ...

انشاالله عزیزم ممنونم ازت بازم خبرتو میگیرم تندتند مهربون ترین 

مراقب خودت باش زیاد خوبه مشهدی میتونم راحتتر ارتباط داشته باشیم بابت دکتری هم ک معرفی کردی ممنون عالی بود

انشاالله عزیزم ممنونم ازت بازم خبرتو میگیرم تندتند مهربون ترین  مراقب خودت باش زیاد خوبه مشهدی ...

خداروشکر راضی بودی . ممنون از تو منم خبرتو میگیرم مراقب روحیت باش الانم برو بخواب بوس

خداروشکر
خداروشکر راضی بودی . ممنون از تو منم خبرتو میگیرم مراقب روحیت باش الانم برو بخواب بوس

چشم عزیزم شمام بخاب دگ دیروقت شد شرمنده مزاحمتم شدم 

خیلی خیلی ممنونم انشاالله خیر ببینی

شبت بخیر خواهرگلم یه دنیا ممنون 🥰😍🥰😍😍

چشم عزیزم شمام بخاب دگ دیروقت شد شرمنده مزاحمتم شدم  خیلی خیلی ممنونم انشاالله خیر ببینی

قربونت برم من شبا تا دیر وقت هستم چون شوهرم نیست هر وقت خواستی بیا حرف میزنیم اصلا نگو مزاحم خیلی ام مراحمی دوست دارم خوب استراحت کن😘

خداروشکر