2777
2789
عنوان

ترس عجیب در مورد بچه تو دلم.

330 بازدید | 45 پست

سلام. اون موقع که باردار شدم استرس تشکیل قلبشو داشتم. بعد غربالگری اول. بعد دوم. حالا که خدا رو شکر همه چیز عادی بود. الان یک چیز مثل خوره افتاده تو جونم که نکنه بچه خدایی نکرده نبینه. نشنوه. دارم دیوانه میشم. 

شما هم این احساساتو تجربه کردید یا دارید؟

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

آره بابا طبیعیه منم اینجورم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چیکار میشه کرد. همش ترس ترس. با این ترس میخوابم و بیدار میشم.

من سعی می کنم خودمو با کتاب، کار ، فیلم ، کار هنری یه چیزی سرگرم کنم اینجوری دیگه بهش فک نمی کنی زیاد

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

این استرسها طبیعیه بهش میدون نده همه جاش سالمه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بعد به دنیا میاد ای خدا وزن...ای خدا راه رفتن..ای خدا دویدن اای خدا دندون...😁😁😁😁

به دنیا بیاد جلو چشم ادم هست لا اقل. الان چی نمیدونی چه خبره

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
بعد به دنیا میاد ای خدا وزن...ای خدا راه رفتن..ای خدا دویدن اای خدا دندون...😁😁😁😁

دقیقا