2777
2789
عنوان

ترس ازازدواج

363 بازدید | 26 پست

سلام دوستان .

راستش خیلی ها میدونن که من دارم میخونم واسه کنکور وبه ازدواج زیادفکرنمیکنم . اما حالایه موقعیت خیییلی خوب پیداشده واسم که  به خاطردرس نیست که میخوام ردش کنم(چون واقعا بادرس خوندنم مشکلی نداره وتابعدکنکورم صبرمیکنه ) به خاطر ترس از درد رابطه س😩😟شایدمسخره باشه ازنظرتون امامن ازاین موضوع واقعا میترسم و وحشت دارم واینکه فکراینکه بایه مردرابطه داشته باشم واقعاااااحالموخراب میکنه!

به نظرتون چیکارکنم؟ ردش کنم؟

تروخدابگیدواقعا شب اول خیلی درد داره؟ اصلا حالم داغون میشه وقتی به این موضوع فکرمیکنم 😢😢

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

خخخ هنوز هیچی نشده فکر شب اولی 😄😄😀🙊

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همینجوری بودم، هم چندشم میشد هم میترسیدم، فکر میکردم هرگز ازدواج نمیکنم و اجازه نمیدم کسی بهم دست بزنه

وقتی عشق بوجود میاد ناخودآگاه این ترست میریزه، باید تو شرایطش قرار بگیری تا متوجه بشی

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

با روان درمانی میتونی مشکل ترستو حل کنی

یا دکتر زنان

الانم ب کنک‌ور فک کن  یه وکیل ، مهندس ، پزشک باشی مهمتر از ازدواج کردنه

مخصوصا ک دوران تحصیل ازدواج سختت

یادم تورو فراموش..
ببخشیدخیلی درد داره؟ بخدادست خودم نیست واقعا وحشت دارم

اره درد داره ولی نه اون همه که تووحشت داری خخخخ یادیه چیزی افتادم  اون شب  به شوهرم میگفتم میترسم میگفت نترس من کنارتم منم خخخخخ😂😂😂😄😄😄😄😄😄

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
خخخ هنوز هیچی نشده فکر شب اولی 😄😄😀🙊

اره چون من خیلی به دردحساسم 😕

کلا وحشت دارم ازاین موضوع .

شایدمسخره باشه اما میترسم سراین موضوع اون آقا واقعا ناراحت بشه چون واقعا بدم میاد اصلا نمیدونم چیکارکنم به نظرت ردش کنم؟ به نظرت ممکنه بعدا این حسونداشته باشم؟😕

اره چون من خیلی به دردحساسم 😕 کلا وحشت دارم ازاین موضوع . شایدمسخره باشه اما میترسم سراین موضوع ا ...

نه اگه مورد خوبیه رد نکن عزیزم این مسئله یه چیزیه همه دخترا تجربه اش می کنن پس شما هم می تونید

اگه واقعا خوبه قبول کن به خدا حیفه توی این دوره و زمونه همه دنبال شوهرن گیر نمیاد لا مصب اون مشکلت رو هم اصلا بهش فکر نکن وقتی ازدواج کردی خودت به اینکه از چنین چیزی ترس داشتی می خندی

برا هیچی درستو نذار کنار منم برا کنکور میخونم و یه مورد خیلی خوبو گذاشتم کنار کلا سعی کن با این موار ...

نه من نمیخوام بذارم کناردرسو اصلا

این اقاگفته تا تیرماه صبرمیکنه بعدش میادخواستگاری

اما کلا خیلی دلم میخواد ردش کنم

چندسالته؟ لیسانس داری ؟

میخوای کنکورتجربی بدی؟