سه ماهه ک رفتم خونه خودم تو اقدامم امتحانای ساله سومه دبیرستانو ندادم من فقط امتحانای خرداد بنابراین دیپلم ندادن بهم هجده سالمه من میترسم قبول نشم چیکا کنم ثبت نام کنم را حلی دارید ک بتونم قبول شم و دیپلممو بگیرم اگ بتونم دیپلممو بگیرم ادامه میدم بازم 😢😢😢😢
نمیدونم برام دعا کنید بتونم مدرکمو بگیرم حتی مامانمم فوق دیپلم دارع و من ن
وای خیلی بده
باور کن بعدا غصه میخوری
عملا بی سواده کسی ک زیر دیپلمه
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
ااا شما مامایی 😍😍😍چی کا کنم خب تو عروسی بچم پیر نباشم خب 😢
واااا چ حرفایی اتفاقا اوناییکه سواد دارن علم بیشتری دارن اگاهیشون بیشتره جوون تر میمونن حرص نمیخورن میرن سرکار دست تو جیب خودشونه الان مامان من و همسایمون همسن هستن مامان من درس نخونده تو 18 سالگی اینا سه تا بچه داشته الان انگار چنددددد سالشه ولی همسایمون درس خونده الانم شاغله و سواد دار همسن مامانم انقدددد جووون دیده میشه انگار دختره مامانم هست
منه اوسکول سومو کامل خوندم موقعه امتحانای خرداد عقد کردم و رفتیم مسافرت
خب پس خیلی راحت قبول میشی اگه یکم بخونی
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
واااا چ حرفایی اتفاقا اوناییکه سواد دارن علم بیشتری دارن اگاهیشون بیشتره جوون تر میمون ...
اونم سه تا بچه داره؟