2777
2789
عنوان

IUI

56 بازدید | 7 پست

سلام 

من تازه عضو این سایت شدم، پمن در حال حاضر فرانسه زندگی میکنم  زبونشون را خوب بلد نیستم و متاسفانه اینها هم انگلیسی بلد نیستن ، یک ساله برای بارداری اقدام کردم ولی خبری نیست، ماه پیش رفتم دکتر بعد از کلی آزمایش دکتر امروز بهم گفت هیچ مشکلی نداری ولی برای ماه بعد IUI باید انجام بدم؛ دوستانی که انجام دادن میشه یکم در مورد نحوه انجام توضیح بدن (چه کارهایی باید کرد) در ضمن من 41 سالمه 

مرسی از راهنمایهاتون

راستش به نظر من برای درمان برگردین ایران. نتیجه گرفتین برگردین فرانسه. اینجا هزینه های درمانی خیلی کمتر از خارجه و اینکه ای یو ای شانس خیلی خیلی کمی داره. اگر هورمونamh اتون خوبه اشکال نداره ولی اگه این هورمونتون پایینه با توجه به سنتون بهترهivfبشین

دخترم تمام زندگیمه🙆
راستش به نظر من برای درمان برگردین ایران. نتیجه گرفتین برگردین فرانسه. اینجا هزینه های درمانی خیلی ک ...

ممنون از راهنماییتون، AMH من 2.5 هست میدونید اوکی هست یا نه؟ دکتر که امروز هرچی گفتم مشکل چیه گفت چیزیت نیست ... گفت سه بار IUI  میکنه اگر جواب نده IVF  ، از لحاظ هزینه بیمه همه رو پوشش میده مشکلم بیشتر اینه که زبون همو نمیفهمیم تا سال دیگه هم که دکترام تموم بشه نمیتونم برگردم واقعیتش میترسم دیگه خیلی دیر بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییتون، AMH من 2.5 هست میدونید اوکی هست یا نه؟ دکتر که امروز هرچی گفتم مشکل چیه گفت چی ...

خب اگه بیمه هزینه ها رو میده که چه بهتر که فرانسه اینکارو انجام بدین  صد در صد داروهای بهتر و پزشکای بهتر دارن. Amh اتون فعلا خوبه ولی نزدیک 1 که برسه زنگ خطره که سریعتر ivfبشین. انشالا که خیلی زود نتیجه بگیرین

دخترم تمام زندگیمه🙆
خب اگه بیمه هزینه ها رو میده که چه بهتر که فرانسه اینکارو انجام بدین  صد در صد داروهای بهتر و پ ...

مرسی از لطفتون امیدوارم شما هم به تمام آرزوهاتون برسید ، راستش نگران سنم هستم خیلی، آدم همیشه یک جای کارش میلنگه 

خب اگه بیمه هزینه ها رو میده که چه بهتر که فرانسه اینکارو انجام بدین  صد در صد داروهای بهتر و پ ...

راستی امیدوارم زایمان راحت و خوبی داشته باشید و نی نی تون سالم و سلامت توی بعلتون باشه به زودی

:-*

مرسی از لطفتون امیدوارم شما هم به تمام آرزوهاتون برسید ، راستش نگران سنم هستم خیلی، آدم همیشه یک جای ...

زندگی همینه دیگه 😘 توکل به خدا نگرانی رو از آدم دور میکنه. بهرحال ثابت شده استرس روی باروری تاثیر منفی داره پس با هر چیزی که میتونین استرس و نگرانی خودتونو کم کنید🙏

دخترم تمام زندگیمه🙆
راستی امیدوارم زایمان راحت و خوبی داشته باشید و نی نی تون سالم و سلامت توی بعلتون باشه به زودی :-*

ممنون. منم دعا میکنم که زودتر نتیجه بگیرید و اصلا کار به iui های بعدی نکشه😊

دخترم تمام زندگیمه🙆