این ازدواجم ک دو سال و نیم ..من عاشق نی نی بودم از همون اولم سعی کردم نشد.بااینکه الانم عاشق نی نی ام ولی میدونم زیاد و ب مدت طولانی حوصله و اعصاب ندارم
فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
وقتی دوست داری عقب ننداز... دور از جون همه تازه عروسا بخاطر این امواج و پارازیتا و هزار کوفت و زهرمار دیگه نازایی زیاد شده و درمانش هم هزینه زیاد داره هم اعصاب فولادی میخواد هم پزشکا خیلی پول پرست شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از الان اقدام کن خدایی نکرده بعدا مشکل نشه کاش منم از اول اقدام میکردم
دقیقا الان خیلی نازایی زن و مرد زیاد شده از اولم هردو نفر باید برن تمام آزمایشا و سونو رو بدن نه فقط زن
فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بهرحال این تصمیم باید دو طرفه باشه ولی با شوهرت میتونی صحبت کنی غیر مستقیم و مثلا بگی یکی از دوستام فلان قدر هزینه کرده و جواب نگرفته و همش میگه کاش از اول جلوگیری نمیکردم و این حرفا. ببینی منطقی میتونی راضیش کنییا نه
😅😅😅 در حد شوخی خوبه ولی اگه جدی داری به این قضیه فکر میکنی باید بگم نه. بالاخره شوهرت از نظر روحی باید آماده پدرشدن باشه وگرنه هم خودت هم بچه اذیت میشین. پس شوک وارد کردن جایز نیست دخترم😆😆
به نظر من با شوهرت یه زمان مناسب صحبت کن. از ترسهات بگو . از علاقه ات به بچه بگو و از مشکلاتی که الان درباره نازایی برای همه زیاد شده بگو. بالاخره سنگ که نیست یه مدت بعد نرم میشه