2777
2789

۳۰ روزه ، تودانشنامه فرزند برنید میاره

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️

احتمالا ۲۸ هرماه روز تخمک گذاری باشه

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۲ پریود شدم ۱۹ تموم شد ۲۸ شبش حامله شدم

ینی چی بیشتر ب من توضیح میدی منم دوازدهم پری شدم نوزدهم پاک شدم اما تا بیستم لکه بینی داشتم ی خورده امشب  سیزده سیکلمه ک اقدام داشتم کی باید اقدام داشته باشن باز ؟

پریوداتون چندروزس؟

من واقعیت قبلش ۴ ماه نشدم امپول  زدم بشم بازم نشدم اخر با تخم شوید شدم ولی۲۸ شب عروسیم بود که رابطه بدون جلوگیری داشتم ماه بعدش هم ۱۲ نشدم تخم شوید خوردم بازم نشدم دیگه ۱۰ روز بعدش بیبی گذاشتم مثبت شد

من واقعیت قبلش ۴ ماه نشدم امپول  زدم بشم بازم نشدم اخر با تخم شوید شدم ولی۲۸ شب عروسیم بود ...

من الان این ماه ماهه سومی ک اقدام دارم اما باردار نمیشم دلم میخاد این ماه دیه نا امید نشم