اگه یه شهری دیگه دانشجو باشین و دوست پسرتون که قراره ازدواج کنین بهتون بگه مامانت و باخودت نیار تا چند روز بتونیم تنها باشیم با هم چی هش میگین؟؟در صورتی که مادرتون تو خونه تنهاست و کسی پیشش نیست اصلا
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖 دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍 تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲ وزن شروع۱۰۷😭 هدف اول ۱۰۰🔓☺ هدف دوم۹۵🔓☺ هدف سوم۹۰🔓☺ هدف چهارم۸۵ 🔒😕 هدف پنجم۸۰🔒😕 هدف آخر ۷۵🔒😕 💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎 خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
من بودم کسی که مورد علاقه مادرم بود پیشش چند روزی میاوردم خو دم میرفتم چون بالاخره شاید بخواین گشت و گزار کنین مادرت هم خسته میشه یا باید تنها باشه یا پابه پا بیاد.به نظرم کسی،که میخواد ازدواج کنه باید استقلال فکری داشته باشه.همونطور که خودش دلش میخواد طرف مقابلش هم اینطوری باشه.