2777
2789
عنوان

رنگ مو

253 بازدید | 17 پست

بچه ها من موهام مشكيه تا كمرمه سالمه

ولي هرچي عكس ميبينم دلم ميخواد سر زايمانم برم امبره كنم

شوهرم ميگه بهت نمياد پير ميشي بذار من سنم بره بالا تر بعد روشن كن خودم ٢٤ سالمه شوهرمم ٣١ بيبي فيسيم هردو

😞 چيكار كنم خب دخترارو ميبينه روشنن لايت دارن منم فك ميكنم اونجوري كنم به چشم ميام

چكار كنم بنظرتون از طرفي هم موهام ميسوزه 

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اگه میخای این کارو کنی رنگ مو و کرم دکلره فقط ریتون بخر.حدود۳۰۰ تومن میشه ولی موهات نمیسوزه. این همه دختر بلوند یخی میکنن اصلا هم پیر نمیشن.بالا رفتن سن با موی بلوند یکیش به خاطر چاق بودنه یکیش به خاطر ابروی تتو و رو به بالا و ....شما یه دختر باربی رو با ابروهای نچرال خوشگل تصور کن با یه موی بلوند و ارایش ملایم.پیر شد ایا؟!؟!

عزيزم حتما رنگ كن منم مثه شما منتظرم زايمان كنم موهامو رنگ كنم و ابروهامم ميكروبليدينگ..تنوعه ديگه ا ...

اگه بسوزه چي؟ شمام شوهرتون حساسه رو مو؟ من اگه زشت شم منو ميكشه 

اگه بسوزه چي؟ شمام شوهرتون حساسه رو مو؟ من اگه زشت شم منو ميكشه 

عزيزم نميسوزه يه جاي خوب برو..نه شوهرمن حساس نيس اتفاقا دوس داره چون ميبينه روحيه م عوض ميشه..مطمئن باش زشتم نميشي موهاي شما بلنده اتفاقا خيلي هم قشنگ ميشه..فقط بهش بعد رنگ هم برس شامپوي خوب بخر براي موهاي رنگ شده ماسك مو بخر..هيچي نميشه..

عزيزم نميسوزه يه جاي خوب برو..نه شوهرمن حساس نيس اتفاقا دوس داره چون ميبينه روحيه م عوض ميشه..مطمئن ...

اره حتما جاي خوب ميرم

ميخوام پيش شادناز برم اگه بذاره

اره حتما جاي خوب ميرم ميخوام پيش شادناز برم اگه بذاره

بعدم عزيزم فوق فوقشم كه بسوزه تو لذتشو بردي رنگ كن قشنگ ميشه..امبره كني خيلي شيك ميشه فك كنم..بازم از همون سالني كه ميري بپرس..يا اگه مدل داشتن مدلاشونو ببين