2777
2789
عنوان

کاربران عزیز

2275 بازدید | 265 پست

سلام

تصمیم داریم کاری کنیم که وقتی کاربری قطع میشه فقط بنویسه قطع شده و تمام تاپیک هاش رو نمایش بده عین وقتی که قطع نشده

خودتون مقصرین چون امروز برای این که قطع بشین تاپیک های ممنوعه زدین و خیلی از کاربر ها این کارو میکنن پس ما هم قطع کاربری رو تغییر میدیم تا دیگه واسه این که تاپیکاتون دیده نشه نخوایین قطع بشین  

متاسفم واسه کاربرایی که بقیه رو راهنمایی میکنن تاپیک های ممنوعه بزنن برای قطع شدن من هر کس رو این راهنمایی رو کنه قطع میکنم از این به بعد چرا حرص بخورم؟  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکی.پس ماهم یاد میگیریم تاپیکایی که دوست نداریم تو فضای مجازی دیده بشن رو دیگه نزنیم هیچوقت.

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

تر و خشک باهم🤔

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

شما کاری کنید حذف تاپیک دست خودمون باشه

لطفا

😞

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰