2777
2789
عنوان

مهماني فردا شب برادر شوهرم اينا

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 60 پست
اره بخدا

من خانواده شوهرم اینجوری کنن   املت😂

دیگه خونشون شام و ناهاری نمیرم

ولی شما سلیقه ب خرج بده تا خجالت بکشن

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

املت با سوپ تو مهمونی؟!  چقدر خوب که انقدر راحتید باهم شما هم سالاد الویه با فلافل درست کن

اره خونه ي ما كم ميان بخاطر اينكه داداش كوچكن بيشتر ما ميريم

با این وصف ; هر چی که درست کنی از سرشون هم زیاده; تو هم  اگر بخوای در حد دو تای اولی درست کنی; ماکارونی درست کن با سویا . دوغ و ژله هم بذار که مثلا رنگین بشه سفره ولی اگر بخوای در حد اونی که کباب درست کرده درست کنی; رون مرغ بگیر سرخ کن با سبزی خوردن و دوغ بذار سر سفره. اگر حد وسط این دو حالت می خوای; سالاد الویه .

البته الان شک کردم ; نکنه اونیم که کباب درست کرده ; از اون کبابای آشغلی  که سیخی هزار تومنه از بیرون گرفته.

وا خب شاید نداشته تو این گرونی نمیشع توقع داشت 

اگه واقعا ندار باشه اره

ولی اگه از روی تنبلی باشه بده

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
خدایی جدی میگید ماکارونی‌بذاره برا مهمون😑😑😑😑😑 حالا چون بقیه این اشتباهو کردن استارتر نباید اشت ...

من خودم چون ماکارونیم تو فامیل معروفه همه میگن ماکارونی بذارم ولی خودم همیشه جوجه هم اضافه میکنم با ماکارونی و مخلفات

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خدایی جدی میگید ماکارونی‌بذاره برا مهمون😑😑😑😑😑 حالا چون بقیه این اشتباهو کردن استارتر نباید اشت ...

چه اشتباهی؟؟؟؟؟انقدر مهمونی ها سنگین و تجملاتی شده رفت و امدا شده سالی ۱بار 

اتفاقا وقتی راحت بگیرن زودتر میتونن همو ببینن

هزینه هاکم میشه

صاحب خونه به زحمت نمیفته

مهمونم معذب نمیره 

بااین قیمتای نجومی گوشت و مرغ باید اینا رو از مهمونی ها حذف کرد 

درضمن ما کلا توفامیل اکثریت وضع مالیمون نسبتا خوبه ولی داریم این فرهنگ و جامیندازیم 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊