2777
2789

اره اف زده ولی نصبت به سال گذشته گرونه

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چه آفی؟ قبلنا آف تا 70 درصد بود الان چیز میز بنجل آف خورده 10 درصد! تازه مثلا کفشه ماله 3 ساله پیشه هنوز تو ویترین مغازه س!

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
امکانش هس تا چن روز آینده ارزون ترم بشه؟

فک نمیکنم عزیزم. تازه چند ماه قبل از یکی از مغازه دارا شنیدم میگفت بعد عید قراره همه چی بره بالا!

فک نمیکنم عزیزم. تازه چند ماه قبل از یکی از مغازه دارا شنیدم میگفت بعد عید قراره همه چی بره بالا!

انگار خیلی ارزونن میتونیم همه چی بگیریم حالا میخان گرونترم کنن

راستی لباس مجلسی بخام بگیرم کجا برم؟قیمتشم حدود200.250باشه

لباس مجلسی همون تربیت بری بهتره. آبرسان که اصلا نرو نه جنس درست و حسابی هست نه قیمت مناسب. ولی عصر هم چنتا مغازه خوشگل هست که قیمتا بالاس. درسته جنس خوب داره و تخفیف خورده ولی مثلا شده یک و دویست! احتمالا تربیت بتونی چیزی که می خوای رو پیدا کنی

انگار خیلی ارزونن میتونیم همه چی بگیریم حالا میخان گرونترم کنن

خیلی گرون شده. من یه مانتو پرسیدم 450! کپ کردم

من که جمعه رفتم تربیت،زیر ۲۲۰مانتو یا بارانی ندیدم.۳۰۰تا ۴۵۰بؤدن.تو پردیسم که آف زده بودن مال چن سال پیش بود مدلاش،اسپورت بودن.همو عید نشده اشغالا رؤ ریختن بازار،یه بارانی برا پسرم پرسیدم گف۲۵۰😡

2790
2778
2791
2779
2792