2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای این دوست جنس موافق داشته باشی باید خودت اول دوست خوبی باشی و از ته دلت دوستش داشته باشی. درست مثل خودت آرزوی موفقیت و خوشبختیشو داشته باشی. نه اینکه به خاطر تنهایی و وقت گذرونی باهاش باشی. اینو تجربه کردم. 

من با اینکه تک فرزند نیستم پدر و مادرم دارم اما انگار یتیمم کاش نداشتم چون بودنشون جز عذاب چیزی نیست عین صد پشت غریبه با من برخورد میکنن باهمه جورن و خوشن الا من کاش میتونستم فرار کنم و هیچوقت نبینمشون فقط بخاطر بچم مجبورم تحملشون کنم سال تا سال پیشم نمیان وقتی هم میان عین صد پشت غریبه هستن دوروز بزور میمونن شوهرم هم جدیدا میگه پدر و مادرت با ما عین غریبه هستن انگار ما هیچ نسبتی باهاشون نداریم، دیدنشون جز عذاب چیزی نیست تصمیم گرفتم منم مثل غریبه ها باهاشون برخورد کنم اصلا حرف دلم و بهشون نگم تنها مشکلم بچمه با اینکه نسبت بهش بیتفاوتن اما بچم دلتنگشون میشه کاش بچم می فهمید اینا دوستمون ندارن و فقط برای اینکه کسی پشت سرشون نگه چرا نسبت به بچسون بیتفاوتن میان خونم گه گاهی 

من با اینکه تک فرزند نیستم پدر و مادرم دارم اما انگار یتیمم کاش نداشتم چون بودنشون جز عذاب چیزی نیست ...

عزیزدلم ببخشید که پستتو دیر خوندم

و ببخشید که ناراحتت کردم با تاپیکم قشنگم

میفهممت این حس تنهایی ادم رو خیلی اذیت میکنه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
چهار فرزندیم ولی تنهام  مامان هم نمیشم  بدبختی اینه باید جلو همه هم بگی و بخندی انگار تن ...

درسته الان خاهر برادرا باهم رابطه گرمی ندارن ولی بااااز هم ته تهش اینو میدونی یروز یجایی یکیو داری

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
خوشبحالت ..من چون بچه دارم زیاد جایی نمیرم بخاطر اذیت کردناش 

بچه از هر کسی برای آدم بهتره .اگه بچه داری تنهایی بی معناست.بچه داشتن نعمت بزرگیه که هر کسی لون رو تجربه نمیکنه

ناله ی پر شرار مرغ سحر معنی اش ارتداد بی دینی است 🌼در زمستان ذوق و اندیشه چه جرم سنگینیس