2777
2789

من صابون لوکس رو به بدنم میزنم تو حموم چون بوش خوبه فکر نکنم به درد صورت بخوره 

صورتم رو با صابون فیروز زچه میشورم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

کلا صابون پوستو خراب میکنه دیگه.

جرب بودن چه ضرری برات داره؟ جوش میزنه. اما صابون پوستو خشک میکنه ضررش بیشتره چروک میکنه پوست رو.

چروک بهتره یا جوش؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به صورتت صابون نزن فقط واسه شستن آرایش اونم یه ذره بزن. داو خوبه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
کلا صابون پوستو خراب میکنه دیگه. جرب بودن چه ضرری برات داره؟ جوش میزنه. اما صابون پوستو خشک میکنه ض ...

پس بگو چرا بدنم اینقد چروک شده.هر سری میرم حموم دوبار لیف میکشم با صابون

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم

بهترین راه اینه که صورتتو با شامپو بچه بشوری..صابون کل چربیو هرچی که رو صورت هستو از بین میبره..و این باعث میشه بیشتر جوش بزنی..شامپو بچه خیلی خوبه..امتحان کن..من الان چند ساله که استفاده میکنم.

کلا صابون پوستو خراب میکنه دیگه. جرب بودن چه ضرری برات داره؟ جوش میزنه. اما صابون پوستو خشک میکنه ض ...

خوب جوش نسبتا بهتر از چروک اما واقعا جوش های صورتم اذیتم میکنند

من خودم رویام و میسازم
پس بگو چرا بدنم اینقد چروک شده.هر سری میرم حموم دوبار لیف میکشم با صابون

نکن این‌کارو😐

خوب جوش نسبتا بهتر از چروک اما واقعا جوش های صورتم اذیتم میکنند

هرچی باشه بهتر از چروکه صابون نزن پیر میشی😑