2777
2789
عنوان

خیلی داغون شدم

960 بازدید | 35 پست

بچه ها در جریان تایپیکم هستین اکثرا... ولی ی توضیح مختصر میدم خواهر شوهرم زن داداشمه...الان داداشم ب خانمش خیانت کرده ایشونم رفتن خونه پدرشون و ب خانوادش گفته الان یک هفته اس دقیقا خیلی داغونم هر لحظه ک میگذره داغون تر میشم شوهرم امروز بهش زنگ زدم فقط درباره داداشم بد گفت و من فقط گریه کردم و هیجی نتونسم بگم ک حقم داشت بگه...بچه ها داداشم دوتا بچه داره عین دسته گل... خانومش رفته اقدام ب طلاق کرده و اولین جلسه دادگاهشونم چند روز دیگس...اما داداشم گفته من نمیرم...تورو خدا بچه ها دعا کنید برامون حالم خوب نیس...عاشق شوهرمم اندازه همه دنیا بیشتر دوسش دارم نمیخوام از دسش بدم ولی اگ طلاق بگیرن😭😭😭😭😭😭😭

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

از طلاق خیلی میترسم من سه ساله عقدم دارم له میشم ب خدا غرامت عشقش خیلی سنگینه... از اون طرف زندگی برادرم ک از هم پاشید و از این طرف زندگی من

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

دلم داره میسوزه وای ازصبح کارم اشک و گریه اس خدن گریه کنم.کمه الهی هیچ کس تو شرایط من قرار نگیره وای خدا خیلی حالم بده تورو خدا برام دعا کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم تو چرا باید طلاق بگیری خب؟

ی لحظه فک کن اخه ی عمر میشه سرکوفتشون رو تحمل کرد ی عمر میشه پا تو فامیلشون گذاشت وای خدا روم سیاه شوهرمو اندازه همه جونم دوسش دارم

اخه زندگي شما كه به دوتم زندگي اونا بستگي نداره  تو كه خيانت نكردي تو چرا بايد تاوان خيانت برا ...

خودت فک کن فک کن این قضیه دور لزجون برا خانوادت اتفاق افتاده باشه شوهرم همه چیو بهم ربط داده میگه تو میدونسی و نگفتی چن ماه پیش هر چی میگم ب خدا قسم نذاشت خواهرت بهت بگم میگه باید میگفتی

ی لحظه فک کن اخه ی عمر میشه سرکوفتشون رو تحمل کرد ی عمر میشه پا تو فامیلشون گذاشت وای خدا روم سیاه ش ...

برات دعا میکنم عزیزم شرایطت خیلی سخته ولی خدا بزرگه بهش توکل کن ایشالله درست میشه

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
برات دعا میکنم عزیزم شرایطت خیلی سخته ولی خدا بزرگه بهش توکل کن ایشالله درست میشه

دعا کن دارم جون میکنم هر لحظه انگار جونمو میگیرن

درکت میکنم منو داداشمم عین شما بای خاهر برادر ازدواج کردیم خیلی سخته هر اتفاقی تو زندگی هرکدوممون اون خانواده رو هم تحت تاثیر قرارمیده و کلن بهم میریزه خیلی بده

کاش هیچوقت اینطور ازدواجای زن ب زن صورت نگیره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عجب شوهری

به اون آیا مرتبطه!

مسئله بین زن و شوهره زندگیشونم جداست

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
درکت میکنم منو داداشمم عین شما بای خاهر برادر ازدواج کردیم خیلی سخته هر اتفاقی تو زندگی هرکدوممون او ...

حس و حال مرگ دارم همش حس میکنم ی چیزی تو دلم داره کنده میشه ی چشمم اشکه ی چشمم خون

اوه زن به زن؟

تازه فهمیدم

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
عجب شوهری به اون آیا مرتبطه! مسئله بین زن و شوهره زندگیشونم جداست

عقدیم 3 ساله... وای ب خدا خیلی بده خیلی خیلی داغون شدم

اگه شوهرت به این اندازه که دوسش داری اونم دوستت داشته باشه چیزی نمیشه عزیزدلم آره حق داری خیلی سخته خدا خودش بهت کمک کنه حال دلت رو خوب کنه دعا کردم از ته دل خدا بهت آرامش بده