2777
2789
عنوان

از چه ذکر و توسلی برای مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 21 پست

شیر نذر علی اصغر هم خیلی جواب میده. من یک کورتاژ سه ماهه هم داشتم قبلا برای همین خیلی استرس این غربالگری اول را داشتم . غربالگری اولم هم درست بعد از دهه محرم بود. من هم برای شهادت حضرت علی اصغر شیر نذر کردم و به مردم دادم.

الهام جون من هشت اسفند این دوره ختمم تموم میشه دوباره که شروع کردم حتما نیت می کنم برای نی نی دار شد ...

خدا خیر دنیا و آخرت رو بهت بده دوست مهربونم خیلی دلم گرفته ممنون لطف بزرگتم ان شاا.... که نفس شما حق هست و منم به خواستم برسم چشم حتما خبر میدم اگر مامان شدم 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.این تاپیکت رو دیدم و دلم نیومد جواب ندم

من سر اولی توی قنوت هر نماز و بعد هر نماز آیه( رب هب لی من لندک ذریه طیبه...) و (رب لا تذرنی فردا.‌.) رو میخوندم و که البته قبل این دعا ، دعای سلامتی امام زمان(عج) رو میخوندم

وقتی هم که میخواستم دارو بخورم با آب تربت امام حسین(ع) میخوردم

تنها کافیست ❣۳۱۳❣مادر تصمیم بگیرند ، آنروز نزدیک است که یاران امام زمان(عج) تربیت یابند🌷
الهام جون من هشت اسفند این دوره ختمم تموم میشه دوباره که شروع کردم حتما نیت می کنم برای نی نی دار شد ...

عزیزم من مامان شدم گفته بودید بهتون خبر بدم 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
من عید 97 می خواستیم بریم مشهد، صبحی که یم خواستیم راه بیفتیم بیبی مثبت شد؛ ولی دیگه نمی تونستیم نری ...

سلام خوبین من تاپینگ خوندم واسه کسی چله برداشتین حامله شو میشه ازتون خواهش کنم واسه جاریه منم بخونین خیلی محتاج ب دعا

سلام خوبین من تاپینگ خوندم واسه کسی چله برداشتین حامله شو میشه ازتون خواهش کنم واسه جاریه منم بخونین ...

سلام عزیز دلم.

من برای کسی چله برنداشتم. من ختم قران بود که برای باردار شدن خودم خوندم.

واقعا اون قدر مقرب نیستم که برای کسی بردارم. ولی الان مشغول چله عاشورا و حشر و یاسین هستم. حتما جاری عزیزتون را فراموش نمی کنم. خیالت راحت.