2777
2789
عنوان

مادر شوهر

408 بازدید | 23 پست

بچه ها اگه میشه لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم

خلاصه بگم من و همسرم زندگی خوبی داریم و هر دو شاغلیم

مدتیه تمام سرمایمونو گذاشتیم که ی کاری رو شروع کنیم و تقریبا من از خیلی از خرجام زدم با اینکه درآمد خودم خیلی خوبه و اهل خرج کردنم

حالا چیزی که هست شوهرم میخواد برای عید واسه مادرش بلیط هواپیما بگیره که بیاد پیش ما

من چیزی نگفتم بهش ولی خیلییی زورم میگیره در حالی ک من انقدر صرفه جویی میکنم میخواد پولامونو اینجوری خرج کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد ۸ سال زندگی بهت میگم تا حد معقول صرف جویی کن کاری به مادرشوهرو این داستانا ندارم ولی به خودت سخت نگیر به چند دلیل :شوهرت عادت میکنه کم خرج کنی...شوهرت بعد چند سال یادش نمیمونه از شکمت زدی تا اوضاعش ردیف شه ...کارای عادی و خرجای عادی و اگه انجام ندی بعد یه مدت انجام بدی بهت میگه خرج اضافس و ....

حالا يه بليط هواپيما ك اونقدرا نميشه😂 

عزیزم بلیط هواپیما نیست ک فقط

مادرش خیلی پر توقعه بیاد اینجا یه خرجایی رو دستمون میزاره ک کم کم تا بره ۲؛۳ تومن خرجشه

من بعد ۸ سال زندگی بهت میگم تا حد معقول صرف جویی کن کاری به مادرشوهرو این داستانا ندارم ولی به خودت ...

والا بیشترش پول خودمه

من عادت ب صرفه جویی ندارم ولی ایندفعه کار بزرگی میخواد شروع کنه

مگه کجایید؟ بزار بگیره یه نفره دلش خوش باشه ... 

ماهم خیلی قناعت میکنیم و الان داریم زندگیمون رو میسازیم یعنی روز اول ازدواج هیچ پولی نداشتیم یه سی تومن پول داشت اونم دست باباشه 

ولی الان که داریم پیشرفت میکنیم همسرم میگه یه چندسال دیگه دوست دارم برا مامانم یه انگشتر بزرگ روز تولدش بگیرم منم با اینکه هیچ دلخوشی ندارم میگم باشه هرچی باشه مادرشه دیگه دوسش داره 

البته برا مادر منم کم نمیذاره اینم بگم

.... 

ولی از اونجایی که میگی متوقع از الان میزان پولی که قراره خرج کنه رو به همسرت گوشزد کن بگو من این همه قناعت نمیکنم که واسه یه عید بیای دو سه تومن الکی خرج کنی از الان گفته باشم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
مگه کجایید؟ بزار بگیره یه نفره دلش خوش باشه ...  ماهم خیلی قناعت میکنیم و الان داریم زندگیمون ...

من بیشتر از این زورم‌میگیره که کوچکترین کمکی از اول زندگی به ما نکردن اینا

همیشه هم‌ی جوری توقع میکنه انگار طلب داره ازمون

مثلا زنگ زده گفته فلانی من تو اتوبوس نمیتونم بشینم برام هواپیما بگیر

ایش

من بیشتر از این زورم‌میگیره که کوچکترین کمکی از اول زندگی به ما نکردن اینا همیشه هم‌ی جوری توقع میک ...

مطمئن باش به شوهرت خيلي كمكا كردن الان شده شوهر شما. (البته بماند كه تو اين سايت همه پذر مادر شوهراشون از ١٤ سالگي از خونه انداختنشون بيرون اينا رو پاي خودشون وايسادن!! تا قبلشم خونه مادربزرگشون بزرگ شدن) 

مطمئن باش به شوهرت خيلي كمكا كردن الان شده شوهر شما. (البته بماند كه تو اين سايت همه پذر مادر شوهراش ...

اتفاقا شوهر منو از خونه بیرون ننداختن

ولی از وقتی من شدم زن پسرشون نه مراسمی براش گرفتن نه خرج هدیه و هیجی

حتی کادوی عروسی هم من خودم دادم دستشون تا جلو فامیلام بهم بدن

من توقعی ازشون ندارم ولی متعاقبا دلم میخواد اونام توقعی از ما نداشته باشن

اتفاقا شوهر منو از خونه بیرون ننداختن ولی از وقتی من شدم زن پسرشون نه مراسمی براش گرفتن نه خرج هدیه ...

از شما كه نميتونن داشته باشن اما مگه ميشه از شوهرتون نداشته باشن؟ اصن نداشته باشنم خود ادم مگه از چه جنسي باشه كه بتونه اون همه خوبي بهش شده رو فراموش كنه