من پریود هام 30 روزه هست و کیت تخمک گذاری در روز سه شنبه و جمعه هفته پیش مثبت شد که من در این روز ها اقدام کردم با توجه به تاریخ ۳۰ روزه من باید امروز کیت تخمک گذاری مثبت میشد ولی نشد به نظر شما من اقدام را به موقع انجام دادم و روز تخمک گذاری من درست است
، من در روز پنجشنبه سونوگرافی انجام دادن و فولیکولهای تقریباً ۲۰ داشتند یعنی ۲۳ در ۱۷ داشتم که روز قبل و روز بعد اقدام داشتم به نظر شما شانس بارداری من چقدر است باور کنید دیگر خسته شده ام اگر تا این ماه باردار نشوم ماه بعد دکتر برایم آی آی یو آی پیشنهاد کرده است دعایم کنید خیلی محتاج به دعا ایم عزیزای دلم
بر حسب تجربه عرض کنم که روزی که کیت مثبت میشه معمولا یکی دوروز قبلش یا یکی دوروز بعدش تخمک آزاد میشه .بهتره چندروز قبل از مثبت شدن کیت وچند روز بعداز مثبت شدنش لقدام کنی...اگراز بعد از پاک شدن قاعدگیت هم اقدام رو شروع کنی زودتر نتیجه میگیری
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
، کیتن این هفته مثبت نشد به خاطر همین هفته پیش که کیت تخمک گذاری من مثبت شد اقدام کردم
خوب کیت که هر هفته مثبت نمیشه ، نزدیک زمان تخمک گذاری ، شما که پریتون 30 روزست بهتر بود تا 15یا 16 پری اقدام میکردین ، اندازه فولیکوااتونم خوبه ، ان شاا... باردارین این ماه
پس در این صورت ۹ روز بعد از تخمک گذاری من من می توانم آزمایش بدهم
آزمایش بارداری منظورتون هست؟
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)