2777
2789
عنوان

دعوای بدجور

191 بازدید | 18 پست

سلام دخترا بیاید بگید صادقانه وقتی ک عقد بودید یا هستید با همسرتون دعوای بدجور کردید؟  اگه اره سر چی بوده؟   من پریشب سر ی پیام از پسرعمش بحثمون شد گوشی و ازم گرف منم گفتم خودم ب پسرعمت پیام میدم جریان این پیام چیع 

بحثمون بالا گرف گف میزنم تو دهنت گفتم گوه میخوری البته میدونم حرف بدی زدم اونم زد تو صورتم چشمم کبود شد اونم جلو مامانم و خواهرم دیگه منم زدم تو صورتش ولی گریه ام میکردم خواهرمم  ناراحت شد و کلی حرف زد دیگه شوهرم ساکت شد فردش کلی پیام داد ک دستم بشکنه و فلان و اینا ولی من اصا حالم بد شد حتی فکرشم نمیکردم اینطوری بشه 

اینم بگم اون پیام محتواش جنسی بود ک بعدا پسرعمش پیام داد ربطی ب شوهرت نداشته اشتباه فرستادم 

الان اصا نمیتونم اون صحنه رو فراموش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای چه بد یکی دو روز محلش نده بعد آشتی کن این چیزا پیش میاد 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

ن دوران عقد من كوتاه بود دعواي اينجوري نداشتم شوهرم خيلي كوتاه ميرمد ولي الان بعد يه سال تا دلت بخاد دعواي بدجور دارم اصلنم بعذرت نميخاد باز مال تو خوبه گفته غلط كردم

این خانومه که بحثو هدایت و کش میده

شما خیلیییی اشتباه کردی پیش خواهر و مادرت سوال پیچ کردی

ما جلوی هیچکس بروز نمیدم 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
وا چرا انقدر غلیظش کزدی اونم جلوی مامانت اینا؟

خب اخه اولش من گفتم این پیام چیه ک فلانی فرستاده اونم گوشی گرف گذاشت زیر پاش در حال رانندگی بود گفتم ینی چی الان چرا باید همچین چیزی بفرسته گف حتما اشتباه گفتم پیام بده بگو این چیه فرستادی لج کرد منم عصبانی بودم کلا همه جی تو چند ثانیه اتفاق افتاذ😔

عزیزم. اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی دیگه هییییچوقت به همسرت توهین نکن

امروز به هم قول بدین که دیگه هرگز به هم توهین نکنین، دست درازی نکنین و چیزی رو از هم مخفی نکنین

هیچوقت نذار پرده احترام بینتون دریده بشه، از الان روابط رو مدیریت کن 

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
دعوای ناجور تا دلت بخواد ولی نه جلوی بقیه ...  جلو جمع خودتو کنترل میکردی بعدا به حسابش میرسید ...

اصا نتونستم اخه تو پیام حرفایی بدی بود ی اسکرین شات بود ک توش حرفای بد زده بودن