2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 40 پست
😂😂😂😂

والا بخدا😂😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هیچکسم مستقیم نمیره تو ازدواج اصلا درست نیست اون ازدواجم زود میره تو طلاق

نه کی گفته؟ ازدواج عقلانی و درست باشه چرا طلاق؟ 

اینهمه بدون دوستی ازدواج کردن و موفق

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
نه کی گفته؟ ازدواج عقلانی و درست باشه چرا طلاق؟  اینهمه بدون دوستی ازدواج کردن و موفق

اخه نمونه های ازدواج موفق با دوستی و اشنایی رو هم داریم گلم.همه چیز بستگی به طرفین و هدفشون داره.

من با همسرم دوست بودم خیلی با سیاست رفتار میکرد.متاسفانه بعضی پسرا یهو میرن سر اصل مطلب آدم حس بدی بهش دست میده

البته من با رابطه قبل از ازدواج مخالف نیستم ولی بستگی به اعتقاد خودتون داره شاید یکی تمایل نداشته باشه و این حقشه 

نه کی گفته؟ ازدواج عقلانی و درست باشه چرا طلاق؟  اینهمه بدون دوستی ازدواج کردن و موفق

دوروبر من اونایی که صنعتی ازدواج کردن بهتره اوضاشون تا سنتی

😂

رگ خواب خدا شکرگزاریه یادت نره 🥰😍