چطوری یه دختر 3ساله انقدر میتونه خودشو نگه داره؟؟؟
یه هفته ست دستشویی نرفته به شکل وحشتناکی مدفوعشو نگه میداره هم پودر پیدرولاکس میخوره هم شیاف گذاشتم شدیدا دستشویی داره ولی نمیره... دیگه نمیدونم چیکار کنم😭😭😭
من این مشکل رو نداشتم اما به نظرم پیشش خودت ببر دستشویی و باهاش بشین خودت پی پی کن بعد بهش بگو ترس نداره شاید جواب داد یه بار پسر من نگه داشته بود تا با من اومد دستشویی و صدا اب و اینا رو شنید نتونست نگه داره ودستشویی کرد
بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
به خدا تمام اینا که میگین و امتحان کردم فایده نداشته... دیگه نمیدونم چیکار کنم. باهاش رفتم دستشویی براش قصهگفتم همیشه میگه باشه ولی وقتش که میشه باز همون آش و همون کاسه
سلام.شاید حضور من هیچ کمکی نکنه ولی من راهکار هایی به ذهنم رسید.به نظرم محیط سرویس رو کودکانه تزیین کنید تا حداقل خوشش بیاد و نترسه.سرویسای تو خونه ها معمولا رنگش تیره اس.یه عروسکی شمعی نقاشی یی.یجوری که دلبندتون حس خوشایندی داشته باشه ازینکه میره اونجا.نمیدونم خوبه یا بد ولی تشویقی براش در نظر بگیرید برای اینکه این کارو انجام بده اما موقت!.و در نهایت اینه که براش از این قسمت توضیح بدید که غذایی که میخوره تو معده میره و طی عبور از روده ها یه بخشیش جذب میشه و در انتها بخشی که جذب نمیشه باید خارج بشه از تنش.منتها کاملتر توضیح بدید.بچه ها باهوشن میفهمن.واقعا شرایط شمارو ندارم و خیلی ناراحتم از اینکه ناراحت هستید.بخاطر همین خواستم کمکی هرچند ناچیز بهتون بکنم.واسه همه چی راه حل هست.نگران نباشید.امیدوارم مشکلتون به زودی حل شه.پیروز باشید :)
-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد... -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه. -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.
به راهکار هام حتما فکر کنید اگر اجراییه و کمک کننده اس انجامش بدید.خواهش وظیفمه.سپاس
-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد... -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه. -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.