2777
2789
عنوان

آخه مگه میشه؟؟؟؟

211 بازدید | 28 پست

چطوری یه دختر 3ساله انقدر میتونه خودشو نگه داره؟؟؟ 

یه هفته ست دستشویی نرفته به شکل وحشتناکی مدفوعشو نگه میداره هم پودر پیدرولاکس میخوره هم شیاف گذاشتم شدیدا دستشویی داره ولی نمیره... دیگه نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 

سر مدفوع کردنش دعواش کردین تا حالا؟ 

از نظر روحی ترسیده یا اضطراب داره  

ببرینش پیش روانشناس

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخصوصا ک نگه نمیداره اگه بعدا دوباره هم پیش اومد برو دکتر گوارش صبحا بهش ناشتا اب بده 

چرا مخصوصا نگه میداره میگه دوست ندارم پی پی کنم. چندتا دکترم بردم میگن عادیه از مدفوعش میترسه 

سر مدفوع کردنش دعواش کردین تا حالا؟  از نظر روحی ترسیده یا اضطراب داره   ببرینش پی ...

دعواش کردم که چرا پی پی نمیکنی... میگه دوست ندارم نمیذارم بیاد انقدر میشینه تا یادش بره

چرا مخصوصا نگه میداره میگه دوست ندارم پی پی کنم. چندتا دکترم بردم میگن عادیه از مدفوعش میترسه 

اخه اگه مخصوص باشه ک احساس دستشویی شدید میگیره دل درد میکنه

دستشویی فرنگی ببرش ک نبینه

یادم تورو فراموش..
مشکل دختر منم هست . اون دو سال و نیمشه قبلا روزی یه بار مدفوع داشت حالا از موقعی که از پوشک گرفتمش ن ...

دقیقا منم همین بلا سرم اومده

اخه اگه مخصوص باشه ک احساس دستشویی شدید میگیره دل درد میکنه دستشویی فرنگی ببرش ک نبینه

هر راهی رو فکرشو بکنی امتحان کردم دیگه از این بدتر که هم ملین میخوره هم شیاف گذاشتم؟؟. نمیاد که نمیاد

شاید درد داره موقع مدفوع (به علت یبوست مثلا ) غذای آبکی زیاد بدین بهش مثل سوپ توش روغن زیتون بریزین ...

دکتر بهش پماد داد که زخم نداشته باشه بازم هیچی