2777
2789
عنوان

بابای بچه

159 بازدید | 3 پست

سلام مامانا. تا حالا شده باباها به بچه هاشون حسودی کنن؟شوهر من بعضی وقتت خیلی حسادت میکنه نمیدونم چه کار کنم که اینطوری نشه. بچمم کوچیکه دوماهش بیشتر نیس واقعا نمیشه نسبت بهش بی توجه بود

شوهرمم ازالان داره حسادت میکنه😂😂😂میگم بچه دنیااومدشایدنتونم دیگه پیشت بخوابم خونمونم یه اتاق داره میگه که بچه روبزارتوحال بایدبیای پیش من میگم گریه میکنه ها میگه نه بایدبیای پیش من بعدشم کلی ناراحت میشه😂😂😂😂

من برعکس بودم شوهرم خیلی رو پسرم حساس بود انگار اون مادرش بود همش به زور بچه رو میاورد میگفت باید همش شیر بدی بچه یه عطسه میکرد همش منو دعوا میکرد سره بچه خیلی دعوام میکرد انکار دیگه من وجود نداشتم بچه کوچیکو همش میبرد بیرون به پسرم خیلی حسودی میکردم افسردگی هم داشتم تا یه مدت نسبت به بچه بی تفاوت بودم پسرم که بزرگتر شد هم من بهش خیلی وابسته شدم هم پسرم به من الان شوهرم دیگه مثل اولا نیست حساسیتش کمتر شده بر عکس من الان حساس تر شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برعکس بودم شوهرم خیلی رو پسرم حساس بود انگار اون مادرش بود همش به زور بچه رو میاورد میگفت باید هم ...

من که تا یه چیزی میگم شوهرم دعوا راه میندازه دیگه از این وضعیت خسته شدم کلا از این رو به اون رو شده خیلی برام‌داره سخت میگذره