2789
عنوان

هدیه ولنتاین

204 بازدید | 32 پست

خانم ها من تاحالا  ساعت نخریدم کاملا بی تجربه م‌تو این زمینه برای خرید ساعت مردانه شیک ‌کجا رو‌پیشنهاد می‌دید تا چ قیمتی برای ساعت هزینه کنیم  اونم برای دوستم ن شوهر 

ی ماهه دیگه م تولدشه گیج شدم نمی‌دونم چیکار کنم 

راستی نمیشه ساعت فیک هم خرید می فهمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فیک نخر  اگه پول نداری گل و شکلات بخر کلا ولنتاین کادوی این شکلی نداره نهایت گل و شکلات و خرس

دقيقا ولنتاين كادو نداره 

ايرانيا دارن خزش ميكنن اين پيجاي خارجي همش فقط گل و شكلات و خرسه 

عزیزم ساعت های اصل ک قیمتاشون خیلی گرونه ولی من برند رومانسون های کوپیشو هم برای خودم خریدم هم برای دوستم خداروشکر از جفتشون هم خیلی راضی بودیم مال خودمو ک چهار ساله استفاده میکنم اما نگفته مال خودمو ۲۰۰تومن خریدم چهار سال پیش مال دوستمو ۴۰۰سال پیش خریدم از پاساژ میرداماد هم خریدم و از اون اقا هم کارت گارانتی گرفتم ک اگ مشکلی پیش اومد عوضش کنم 

عزیزم دو س تا برند خوب ی سری ساعت مچی هوشمند با قیمت‌های خیلی خیلی خوب زده ک همون پارسال دوستم برای من خرید هم بنظرم شیکه هم من واقعا ازش راضی بودم تو خیلی چیزا کارمنو راه انداخت اگ دوستتون ب تکنولوژی علاقه داره بنظرم هدیه خیلی خوبیه عزیزم برای ورزشکارا هم زده بستگی داره شما چقدر میخواید هزینه کنید و دوستتون چی دوست داره 

عزیزم دو س تا برند خوب ی سری ساعت مچی هوشمند با قیمت‌های خیلی خیلی خوب زده ک همون پارسال دوستم برای ...

اهل تکنولوژی نیس ی ساعت کلاسیک می‌خوام بخرن تا دوتومن