2777
2789
عنوان

هدیه ولنتاین

203 بازدید | 32 پست

خانم ها من تاحالا  ساعت نخریدم کاملا بی تجربه م‌تو این زمینه برای خرید ساعت مردانه شیک ‌کجا رو‌پیشنهاد می‌دید تا چ قیمتی برای ساعت هزینه کنیم  اونم برای دوستم ن شوهر 

ی ماهه دیگه م تولدشه گیج شدم نمی‌دونم چیکار کنم 

راستی نمیشه ساعت فیک هم خرید می فهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیک نخر  اگه پول نداری گل و شکلات بخر کلا ولنتاین کادوی این شکلی نداره نهایت گل و شکلات و خرس

دقيقا ولنتاين كادو نداره 

ايرانيا دارن خزش ميكنن اين پيجاي خارجي همش فقط گل و شكلات و خرسه 

عزیزم ساعت های اصل ک قیمتاشون خیلی گرونه ولی من برند رومانسون های کوپیشو هم برای خودم خریدم هم برای دوستم خداروشکر از جفتشون هم خیلی راضی بودیم مال خودمو ک چهار ساله استفاده میکنم اما نگفته مال خودمو ۲۰۰تومن خریدم چهار سال پیش مال دوستمو ۴۰۰سال پیش خریدم از پاساژ میرداماد هم خریدم و از اون اقا هم کارت گارانتی گرفتم ک اگ مشکلی پیش اومد عوضش کنم 

عزیزم دو س تا برند خوب ی سری ساعت مچی هوشمند با قیمت‌های خیلی خیلی خوب زده ک همون پارسال دوستم برای من خرید هم بنظرم شیکه هم من واقعا ازش راضی بودم تو خیلی چیزا کارمنو راه انداخت اگ دوستتون ب تکنولوژی علاقه داره بنظرم هدیه خیلی خوبیه عزیزم برای ورزشکارا هم زده بستگی داره شما چقدر میخواید هزینه کنید و دوستتون چی دوست داره 

عزیزم دو س تا برند خوب ی سری ساعت مچی هوشمند با قیمت‌های خیلی خیلی خوب زده ک همون پارسال دوستم برای ...

اهل تکنولوژی نیس ی ساعت کلاسیک می‌خوام بخرن تا دوتومن