2777
2789
عنوان

آون توستر

925 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من آون توستر آکیلیس گرفتم

نمیدونم کاراییش خوبه یانه

بعد مشکل بزرگم اینه هرچی این مدلش سرچ میکنم تو نت نمیبینم😔

خیلی نگران شدم

خود فروشنده گفت اگ خواستی عوض کنی بیار

اما این مدل خیلی خوشم اومد ازش

حالا موندم

کسی میتونه راهنمایی کنه

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

عکس در صورت امکان

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

سلام دوست خوبم

اون چیز خاصی نداره که بخوای نگرانش باشی، روی هم رفته دو تا المنت داره و سیستم پیچیده ای نداره، بنابراین اگه از ظاهرش خوشت میاد خیلی جای نگرانی نیست.. در مورد کارایی هم بگم که من و همسرم تقریبا بیش از هر چیز دیگه ای توی خونه از اون استفاده میکنیم از گرم کردن و تست کردن نون گرفته، تا پختن مرغ و ماهی و پیتزا، کلا موجود به درد بخوریه😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درجه هاشو می خوام ببینم بهت بگم چطوریه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

عزیزم عکسش فرستادم

درجه هاش کپی همینه

کلا همه چیزش شکل اینه

فقط برا من در توستر آینه ایه

البته برا من اون دست گیره سینی نداره فکر کنم

اگ عکس خود وسیله میخوای جلو دست نیست تو کمده خواستم بیارم بیرون عکس بگیرم نشدبخدا

حالا این نگاه کن ببین میتونی کمکم کنی

من چندماه پیش خریدم

ببین ی درجه برای تایمر هست بعضی اون توتسترها با همون تایمر روشن میشن

ی درجه است که واسه المنت هاست و جوجه گردان که المنت بالا، پایین و یا هر دو رو می تونی تنظیم کنی

ی درجه هست دماست بر حسب سانتی گراد

بعضیا که ی درجه دیگه دارن که فانکشنه اون برای یخ زدایی و توست کردنه و البته محیط فر رو برات شبیه سازی می کنه

برلی شما دو تا دکمه داره که نمی دونم چیه بغل دستش باون ببین چی نوشته

ببین ی درجه برای تایمر هست بعضی اون توتسترها با همون تایمر روشن میشن ی درجه است که واسه المنت هاست ...

این چندتا برنامه خودکار داره برای پخت 

اون دکمه ها برای انتخاب برنامه هاست

ک برنامه ها روی اون صفحه دیجیتالی نشون داده میشه

ببین ی درجه برای تایمر هست بعضی اون توتسترها با همون تایمر روشن میشن ی درجه است که واسه المنت هاست ...

ببخشید یه چیز بگم نخندید بهم😅

امکانش هست توستری جوجه گردان نداشته باشه؟؟؟

الان اومد تو ذهنم ک انگار اون جوجه گردان نداره😐🙁😟

سلام دوست خوبم اون چیز خاصی نداره که بخوای نگرانش باشی، روی هم رفته دو تا المنت داره و سیستم پیچیده ...

یک نفر توستر ایرانی نوبل ارشیا برای من اورده..

به نظر شما قابل استفاده هست؟یا اینا زود خراب میشن؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،