2777
2789
عنوان

تولد همسرم

494 بازدید | 7 پست
دوستان 15این ماه تولد همسرمه
میشه کمکم کنین چی بخرم براش؟
راستش پس اندازم کمه و نمیتونم کادوی بزرگی براش بگیرم اما میخوام یه چیز خوب براش بگیرم
جشن هم بگیرم؟
سال پیش براش جشن گرفتم با خانواده خودم و خودش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه پیراهن از اینایی که زیر کت رسمی میپوشن بگیر از این شیکا,ولی فکر کنم کم کمش پنجاه تومن بشه,به نظرم یه جشن سه نفره بگیرین بهتر باشه,بعدم شب ببرش رستوران به خرج خودت,دیگه واینسا آشپزی کن,انرژی تو واسه شب بذار,
همه ی زندگیم عشقم دخترم.
یه پیراهن از اینایی که زیر کت رسمی میپوشن بگیر از این شیکا,ولی فکر کنم کم کمش پنجاه تومن بشه,به نظرم یه جشن سه نفره بگیرین بهتر باشه,بعدم شب ببرش رستوران به خرج خودت,دیگه واینسا آشپزی کن,انرژی تو واسه شب بذار,
همه ی زندگیم عشقم دخترم.
به نظر من غافلگیرش کن مثلا یک روز دیرتر یا یک روز زودتر که بشه شب تولدش ، خودمونی و شایدم یک جای دنج اگرم بچه داری بزار پیش مامان . فقط دو نفری متفاوت با پارسال . هدیه هم چیزی که لازم داره یا به درد شغلش بخوره تا سر کار هم به یادت باشه ....
خدایا برای داده و نداده ات شکر که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت