2777
2789
عنوان

افکار منفی

104 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دختر 25 ساله ای هستم که خدای افکار منفیم. من بینهایت خود بیمار انگار مضطرب و منفی بافم و هرچند وقت یکبار فکر میکنم ی بیماری مهلک دارم و خیلی الکی زندگی رو ب کام خودم و اطرافیان زهر میکنم و استرسای شدید میگیرم. مدت چند ساله ک با اقایی در ارتباطم ک مادرم در جریانه و قصدمون ازدواجه و انقد دوستش دارم همش اون افکار منفی میاد سراغم ک نکنه بهش نرسم و چرا انقد رابطمون طولانی شده و ...کسی از شما یا اطرافیانتون مثل من بوده؟ چطور میتونم این ذهن منفی رو بشکونم و بجاش افکار مثبت بذارم؟

عزیزم حتما برو مشاور،خیلی بده افکار منفی به جاهای بد میرسی برو پیش روانشناس تا درمان بشی

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من چند وقته این مشکلو دارم دکتر بهم پراپرونول واسنترا داد خدارو صدهزار مرتبه شکر بهترم بازم یه وقتایی دچار این ترسا میشم ولی خیلی بهتر شدم ماله من اونقدر شدید بود که در عرض ۵ روز ده کیلو کم کردم وفقط گریه میکردم منم مث شما درگیر بیماری ها بودم ولی بیشتر ترس ازدست دادن عزیزامو داشتم الانم دارم ولی خیلی بهتر شدم

I am nurse

یه کش بنداز به مچ دستت , هروقت فکر منفی اومد سراغت , محکم کش رو بکش که دردت بگیره , کم کم بهتر میشی

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50