2777
2789
عنوان

عقد جاری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 40 پست

اخه میدونید چون مادر شوهر از اول مخالف ازدواج ما بود همه جور توهینی هم میکرد چون این جاری انتخاب خودش بود سنگ تمام گذاشتن براش. من اصلا ادم حسودی نیستم ولی اون اداها دو رفتارها لایق من و خونوادم نبود 

من عروس آخر بودم .ولی جاریم همین حس شمارو داشت و آخر مجلس اومد و اخماش توی هم .رفتارش هم آنقدر سرد بود که همه از همون اول گفتن حسودی کرده.ولی واقعا در حقش کم گذاشتن.البته اونم با زبون تند و  قطع ارتباط کامل با طایفه شوهر تلافی کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من میشنوی اون روز به روی خودت نیار چون فقط خودت کوچیک میشی. موقعیت برای تلافی پیدا کن بعدا

دقیقا من واقعا روز عقدم حالم بد شد از بس جاریم ناراحت بود کلی انرژی منفی بود ظرف عسلمون افتاد شکست اصلا یه روزه بد سده تو ذهنم بخدا

دقیقا درکت میکنم.واسه من هیچکاری نکردن ولی واسه جاریم یه عالمه خرج کردن واسه من هیچ مراسمی نگرفتن.ولی اون هر روز مراسم و جشن داشت.همه ی فامیلشو یجا دعوت کردن بعد عقد.راستش منم مث تو حسودیم شد.ولی تا تونستم رقصیدم🙁🙁

وقتی دیدین کفتارها خوشحالی میکنن،بدونین یه شیر کشته شده...حاج قاسم، روحت شاد و راهت ادامه دار...شادی روح شهدا صلوات

من فعلن جاری ندارم،ولی اگریروز جاری دارشدم تمام سعی خودمومیکنم کاملن عادی وخوشحال باشم،چون میدونم دوران عزیزبودن جاریمم چندماه بیشتربه طول نخواهدانجامید،خانواده ی شوهرمن کلن باتمام عروسای فامیل مشکل دارن 

اخه میدونید چون مادر شوهر از اول مخالف ازدواج ما بود همه جور توهینی هم میکرد چون این جاری انتخاب خود ...

من باشم سعی می کنم با جاریم گرم بگیرم.والا.شاید بشه باهاش رابطه خوب داشته باشی حالا که فامیل شوهرت تحویلت نگرفتن

توی عقد ماهمشون دستاشونو بهم گره زده بودن انگار دور از جونتون اومدن عزا عین ماست یه طرف ایستاده بودن ولی تو عقد جاریم چنان دست و ماشو گم کرده بود و قربون صدقه مادر عروس میرفت این قسمتش بیشتر عذابم میداد که مادرم مگه در حق شما چه بدی کردن الان 11 سالی میشه ازدواج کردیم ولی تا حالا فقط به اندازه انگشتای یه دست حالشو نپرسیده

تقصیر عروس جدید که نیست اگه برای عروس قبل کم گذاشتن

بخدا نمیدونم‌مشکلش چی بود تا اونجا که میدون جشن داشته و خوبم داشته منم مهریم ۱۴ تا بود الان ۷ ساله عروسششونم بخدا نمیدونم مهریه جاریم چقد بوده ولس مطمینم بالاست و از سر مهریه هم ناراحت نبوده فقط گند زد به روزه عقد من چون مثل برج زهره مار بود انقد تابلو که خانم همکار همسرم اومد گفت دعوا شده قبل عقد ؟ گفتم نه بخدا اصلا تموم بدنم پره استرس شده بود جالبیش میدونی جیه دست پیش و گرفت پس نیوفته وقتی دیدم گفت چرا روزه عقدت انقد ناراحت بودی؟

من باشم سعی می کنم با جاریم گرم بگیرم.والا.شاید بشه باهاش رابطه خوب داشته باشی حالا که فامیل شوهرت ت ...

نه عزیزم جاریم از اون مارموزها هست که خیلی خودشو توی دل مادرشوهر و خواهرشوهرها باز کرده عین بچه ها هر جا میره میاد همه چیو برا مادر شوهر تعریف میکنه که ازش راضی باشن. 

من جاری کوجیکم سر عقدم جاریم با چنان دل پری اومد و چتان اخمی داشت که همه حتی دوستای من و دوستای شوهر ...

بخدا اون موقع حالم خیلی بد بود ولی خیلی جلو خودمو گرفته بودم که همه خیلی حساس نشن که بگن جاریش حسوده. من نمیگم که چرا باید به این عروس خانم اینجوری ارزش بدن البته خیلی هم از این بابت خوشحال بود چون واقعا باید هم همینجوری باشه. فقط حرفم اینه که چرا بهترین لحظه ها و روزهای یک دخترو با بداخلاقی و رفتار ناشایست بهم بزنی.

اخه میدونید چون مادر شوهر از اول مخالف ازدواج ما بود همه جور توهینی هم میکرد چون این جاری انتخاب خود ...

دوست عزیزم وقتی با مخالفت خانواده همسر تصمیم به ازدواج میگیرید باید منتظر این رفتارها هم باشید. در واقع وارد میدون جنگی شدی که از قبل ، سوت آغازش زده شده....

الانم به جاری چه ربطی داره؟

بخدا اون موقع حالم خیلی بد بود ولی خیلی جلو خودمو گرفته بودم که همه خیلی حساس نشن که بگن جاریش حسوده ...

درسته ولی مقصر جاری جدید نیست و خداروشکر خودت و کنترل کردی وگرنه میشدی مثل جاریه من که عالم و آدم میپرسیدن وا چشه وا چرا ناراحته حتی یکی از فامیلامون زنگ زد از مامانم پرسید 😁😁