2777
2789
عنوان

کثافتا

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 37 پست
من گفتم کادو   گفتم یادشون نبوده  تبریک بگن  در ضمن دارن 2 میلیون برا یلدا هزینه کنن& ...

هردورو گفتم هم کادو هم مسائل فکری و روحی

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری اسی،،،،اونم نوشونه،،،منم بودم ناراحت میشدم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا راحت دل میشکنین  الان بحت  دویت داشتن منه یا یه بچه معصوم 1ساله

بخث دل شکستن نیست عزیزم ما اینجا دوستیم و خوبه عیبای همو بهم متذکر بشیم بنظرت کار اونا زشت تره یا فحش تو؟؟؟

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄

خواهشاً ان قدر این چیزا براتون مهم نباشه زندگی ان قدر مشکلات داره که این چیزا توش گم هس 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بخث دل شکستن نیست عزیزم ما اینجا دوستیم و خوبه عیبای همو بهم متذکر بشیم بنظرت کار اونا زشت تره یا فح ...

از کجا میدونی کارای اونا زشت تر نیست؟؟؟؟؟میخای  بگم سرت سوت بکشه   من از شدت ناراحتی و عصبانیت سریع تایپ کردم   همینو بگم  همه نوهاشون  رو چشمشونن غیر دختر من ربطی به ادب من نداره   شما قضاوت   نکن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔