2777
2789
عنوان

کثافتا

812 بازدید | 37 پست

مادر شوهرم تولد دخترمو یادش نبود وقتی دنیاهم اومد کادو ندادن  تولدشم رد شد زنگ نزدن تبریک بگن بعد گفت فک کردبم دم عید دنیا اومده😐شوهرم گفت  عمش  نباید بدونه برادر زادش کی به دنیا اومده هیچ  کس  یعنی یادش نبود😕در صورتی که خواهر شوهرم تولد بقیه برادرزاده هاش از یه هفته قبل میشه پروفایلش.اصلا دخترمو دوست ندارن دو ماه ندیدنش یادشون نمیاد الان من حق دارم ناراحت بشم  تازه میگه میخاستین تولد بگیرین   اگه میگرفتمم  فقط مادر پدرش  میمومددن بقیه یه بهانه جور میکردن   لااقل کادو ندادن تبریک بگن.مادر شوهر خواهرم هر سال تو خونش برا پسر خواهرم تولد کوچولو میگیره  میگه  من نمیتونم بیام خونتون  شما بیاین  یه کیک و یه کادو ولی اهمیت میدن  اینا جی  حالا میخام  یه مدت نرم خونسون  تا بدون شلغه نزاییدم   انقدر فرق نزارن بین نوه هاشون

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

مهم نباشه برات. 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین به شدت ازشون دور کن خودت و دخترت رو دوری و دوستی شوهرت اگر خواست خودش بره سر بزنه تو بهونه جور کن نرو اگرم رفتی نیم ساعت بشین بیا 

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: