2777
2789
عنوان

کمک😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 44 پست
بس کن بخدا الکی جو نده استرس منو بیشتر کن چرا همش دروغ میبافی  

من اینو شنیدم بدرک که فکر میکنی دروغ میگم مرض که ندارم دروغ بگم ععععع خیلی زشته تهمت میزنی

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه از اینهمه علاقه رد شه !!!!! عاشق این اهنگم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بخدا نشسته بودم فکر کردم به روح اینا بعد گفتم یه بار روح کس دیگه ای تو بدنم نرفته باشه

😂بیخیال واقعا ب چ چیزا فکر میکنی دختر

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اون ببخشیدا مشکل روحی روانی داشته باید میرفته پیش روانپزشک 

شایدم نمیدونم ولی دیگه خوب شد بعد از رفتن پیش جن گیره نمیدونم والا چی بگم منم فقط شنیدم 

اون ببخشیدا مشکل روحی روانی داشته باید میرفته پیش روانپزشک 

الکی میخوان استرس ادمو بدار کنن واقعا خیلی بی ملاحضه این که وقتی میبینین یه آدم مریضه داره چنین فکرایی میکنه میاین این مزخرفاتم تعریف میکنین

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
شایدم نمیدونم ولی دیگه خوب شد بعد از رفتن پیش جن گیره نمیدونم والا چی بگم منم فقط شنیدم 

میشه نظر ندی توی تاپیک من واقعا چ قدر آدم بی ملاحظه ای هستی ک میدونی من حالم بده میای از این داستاناهم سر هم میکنی بس کن دیگه

الکی میخوان استرس ادمو بدار کنن واقعا خیلی بی ملاحضه این که وقتی میبینین یه آدم مریضه داره چنین فکرا ...

عزیزم خب تو میگی این مشکلمه گفتم شاید مشکل شما هم مثل ایشون بوده تقصیر خودته از این تاپیکا نزن

میشه نظر ندی توی تاپیک من واقعا چ قدر آدم بی ملاحظه ای هستی ک میدونی من حالم بده میای از این داستانا ...

امیدوارم یکم شعور و ادب یاد بگیری 

عزیزم خب تو میگی این مشکلمه گفتم شاید مشکل شما هم مثل ایشون بوده تقصیر خودته از این تاپیکا نزن

عزیزم اینا همش دروغه اون آدمم مثل من مریض بوده خیال بافی میکرده 

الکی میخوان استرس ادمو بدار کنن واقعا خیلی بی ملاحضه این که وقتی میبینین یه آدم مریضه داره چنین فکرا ...

😐اشتباه ریپلای کردی

درضمن وقتی همچین سوالی وبااین موضوع تاپیک زدی انتظار داری بیان از چی بگن اونام تجربیاتشون تواین زمینه رو توضیح دادن

نباید به این فکرا شاخوبرگ بدی چون تنها کسی ک اذیت میشه خودتی جای این فکرا برو دوصفحه قران بخون اروم شی

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عزیزم اینا همش دروغه اون آدمم مثل من مریض بوده خیال بافی میکرده 

خب شایدم حرف شما درست باشه امیدوارم همین طور باشه چرا تهمت میزنین مثلا من دروغ بگم چی گیرم میاد امیدوارم زودی خوب و خوش و سرحال و شاد بشی

خب شایدم حرف شما درست باشه امیدوارم همین طور باشه چرا تهمت میزنین مثلا من دروغ بگم چی گیرم میاد امید ...

ممنون گلم منم اینقدر ترسیده بودم دست پاهام داشت میلرزید شمام اینارو گفتی بدتر شدم حالم بدشد 😔😔😔😔😔

ممنون گلم منم اینقدر ترسیده بودم دست پاهام داشت میلرزید شمام اینارو گفتی بدتر شدم حالم بدشد 😔😔😔😔 ...

ببخشید واقعا معذرت میخوام اصلا یه راه حل هست بهش فکر نکنی هر وقت یه چیز بد اومد تو ذهنت همش به اینور و اونور نگاه کن این باعث میشه اون کد گذاری های اون فکر توی مغزت از بین بره

ببخشید واقعا معذرت میخوام اصلا یه راه حل هست بهش فکر نکنی هر وقت یه چیز بد اومد تو ذهنت همش به اینور ...

شما ببخشید عزیزم بخدامنم باردارم اعصابم داغونه جای من نیستی بدونی چی میکشم توخونه کسی جرئت نداره تی وی رو روشن کنه از بس حالم بده شوهرم منوالان ۵ماهه منو آورده میش مادرم دست خودم نیست همه رو ناراحت میکنم 😭😭😭