2777
2789
عنوان

دوستاي عزيزم دعا كنيد من بميرم

1698 بازدید | 220 پست

ديگه زنده نباشم اين روزارو ببينم توي اين سن دارم طلاق ميگيرم زندگيم از هم پاشيد توي دوران عقد كه همه شادن من غصه دارم طلاق ام ميخواد بده آبروم و برده خسته شدم از بحث جدل تنهايي بدبختي بي آرزويي

خدايا چرا منو آفريدي چرااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو ببین مردم چه بدبختی هایی دارن 

بچه مریض دارن 

پول ندارن 

هزار جور درد دارن 

دیگه قسمت توام این بوده 

همه درد باید بکشن فقط نوعش فرق داره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
برو ببین مردم چه بدبختی هایی دارن  بچه مریض دارن  پول ندارن  هزار جور درد دارن&nbs ...

هيچ دردي بدتر از طلاق نيست بدتر از درد من نيست

هيچ دردي بدتر از تنهايي نيست دلم فقط مرگ ميخواد

اينكه تا آخر عمر تنهايي درد كميه؟

بیخیال عزیزم خدای تو هم بزرگه تاپیکاتا خوندم والا جنبه مثبت نداشت که دلگیری دیگه الان تابوی طلاق شکسته شده مثل قدیم نیست انشااله دوباره ازدواج کنی و سفید بخت بشی 

هيچ دردي بدتر از طلاق نيست بدتر از درد من نيست هيچ دردي بدتر از تنهايي نيست دلم فقط مرگ ميخواد اين ...

شوهر کن خب دوباره 

مرد بچه دار از خداشه بیاد تورو بگیره تازه این بدترین حالتش بود 

وگرنه هستن کسایی که پسرن یا مثل خودت مطلقه بی بچه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
عزیزم کسی که ارزش نداره نباشه بهتره جوونی کلی وقت وفرصت داری این روزا هم میگذره

كي ديگه مياد پس زده يكي ديگه رو بگيره 

خودمو باختم

تمام آرزوهام دود شد رفت هوا

خدا به حرفاي من اعتنايي نداره

كي ديگه مياد پس زده يكي ديگه رو بگيره  خودمو باختم تمام آرزوهام دود شد رفت هوا خدا به حرفاي ...

این حرفا مال قدیم بود الان خیلی از خانمهای مطلقه با پسر مجرد ازدواج میکنن تو که تو عقدی 

با این ادم امروز طلاق بگیری بهتر از فرداست زندگیتا دوباره بساز 

نميتونم دلم براش تنگ شده مريض شدم از تنهايي

وقتي يكي بگه ديگه نميخوادتون شما باشي ميتوني روي پات وايسي كه بازم زندگيتو بسازي؟

الان كه دختري و نامزدي بهتر شد كه اخلاقاي بدشو فهميده و ميخاي جداشي مطمعن باش بعد از هر سختي اسوني خدا ميخاد امتحانت كنه ميدونم حالت بده اگه دلت خواست بيا حرف بزنيم 

نميتونم دلم براش تنگ شده مريض شدم از تنهايي وقتي يكي بگه ديگه نميخوادتون شما باشي ميتوني روي پات وا ...

اره اونی که منا نخواد امروز پاهاش را قطع کنم فردا با دستاش میره رفتنی رفتنیه بزار بره 

چند روز براش گریه میکنی و بعد اروم میگیری 

بهتره که یه بچه بیاد تو زندگیت و بعد طلاق بگیری 

كي ديگه مياد پس زده يكي ديگه رو بگيره  خودمو باختم تمام آرزوهام دود شد رفت هوا خدا به حرفاي ...

تو که به خودت احترام نمیذاری عزیزم بعد توقع داری مردم احترام بذارن بهت؟ این حرف چیه؟ چند نفر واست مثال بزنم؟ الان خداروشکر عقد هستی نه بچه ای نه چیزی راحت اگه واقعا دوست داشت هرگز خواهر ومامانش فتنه اندازی نمیکردن بخدا خواهرانه از سر دلسوزی بهت میگم