2777
2789
عنوان

لاغری مفرط

| مشاهده متن کامل بحث + 5624 بازدید | 57 پست
حالا حکمت ندا ۱۳۸۱ چی هست ۱۳۸۱ سال ازدواجت هست

ن مجردم اینو سال ۹۶ نی نی سایت ورژنش عوض شد ناقافل این عدد گذاشت جلو اسم من باعث شد من ب همه جواب پس بدم😂

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

ای ژن برتر...ای برگزیده خدا...ای نظر کرده ائمه و خدا و پیغمبر... ریزه خواری کن...هی ریز ریز پر کالر ...

واییی دلم خواست😋

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ای ژن برتر...ای برگزیده خدا...ای نظر کرده ائمه و خدا و پیغمبر... ریزه خواری کن...هی ریز ریز پر کالر ...

وااای چرا من از این چیزا لذت نمیبرم😂 کاش خرس بودم رژیم میگرفتم خخخ

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم اگه دوست نداشتی جواب نمیدادی عزیزم ببخشید

ن عزیزم این چ حرفیه😘

یکی از چیزهایی که ادم رو چاق میکنه اینه که از خوردن لذت ببره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

لذت نمیبری فایده نداره...هزار هزار هم بخوری چاق نمیشی...آشپزی و شیرینی پزی هم قطعا دوست نداری دیگه...

یذره ب آشپزی و شیرینی پزی ببین میتونی علاقه پیدا کنی؟اونجوری ب خوردن هم علاقه مند میشی...

یکی از چیزهایی که ادم رو چاق میکنه اینه که از خوردن لذت ببره

اره دقیقا 

منم قدم ۱۶۲ با وزن ۴۶  خیلی دوس دارم ۵۰ بشم  حالا میخوام قرص ضدبارداری بخورم شنیدم چاق ...

مجردا بخورن مشکلی نیس؟؟