2777
2789
عنوان

لاغری مفرط

| مشاهده متن کامل بحث + 5624 بازدید | 57 پست

الهی بگردم،لاغر بخواد چاق بشه خیلی سخته،شبها ماکارونی زیاد بخور بخواب،قرص اشتها بخور،کله پاچه زیاد بخور،البته مشکل لاغریهای مفرط اینه که شماها مث ما اصلا اشتها هم ندارید،همین باعث لاغرتر شدنتون میشه،حتما برو دکتر تغذیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی خوبه که هر چی دلت میخواد میخوری 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
کاشکی من 40 کیلو بودم هر چی هم میخورد چاق نمی‌شدم اشتهات چطوره؟ 

اشتهام معمولیه 

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

دیروز یه مطلب خوندم نوشته بود شیرموز بر خلاف باور عموم اصلا چاق کننده نیست

خالیش بله مخصوصا رسیده ش لاغر  میکنه

اما ترکیبش با شیر بعد از غذا باعث پر شدن بدن میشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
همه چیزم سالمه دکتر تغذیه هم برنامه غذایی داد خیلی هزینه میبره اینجوری

بعضیا فارماتون میخورن اشتهاشون زیاد میشه وچاق میشن امتحان کردی؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خیلی خوبه که هر چی دلت میخواد میخوری 

والا اگه درد لاغریم نبود هیچی نمیخوردم خخخ 

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

بعضیا فارماتون میخورن اشتهاشون زیاد میشه وچاق میشن امتحان کردی؟

اره فارماتون هم خوردم میدونی من ناراحتی زیاد دارم سبک زندگیم حس میکنم باعث شده لاغر بمونم

والا اگه درد لاغریم نبود هیچی نمیخوردم خخخ 

همون دیگه😄 بخورین تا مثل من چاق بشین

همه چیزم سالمه دکتر تغذیه هم برنامه غذایی داد خیلی هزینه میبره اینجوری

خب يه كاريو بايد انجام بدي كه نتيجه بده، حالا يا باشگاه يا دكتر تغذيه، اينجوري كه بخوايي فقط خودت برنامه غذايي بچيني نتيجه نميده

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
اره فارماتون هم خوردم میدونی من ناراحتی زیاد دارم سبک زندگیم حس میکنم باعث شده لاغر بمونم

خوب سبک زندگی و ناراحتی و خوشی هم مهمه 

مثل من که موقع ناراحتی بایدبخورم