2777
2789
عنوان

ووای از دلم

922 بازدید | 14 پست

شوهر سابقم زن گرفت...

همه ی حرفارو میدونم که طبیعیه و یه روزی این اتفاق میوفتاد

میدونم باید فراموش کنم...

میدونم...

ولی انگار نمیدونم...

سخته...

انگار تمام خاطره ها الان بازیشون گرفته تو ذهن من بچرخن..

حالم خوب نیس

به درک فدات شم

به تخمدان چپت

چندوقت بود جدا شده بودید؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم سخته واست عزیزم...ولی ب مرور زمان فراموش میکنی..تو هم اگه موقعیت خوبی واست پیش اومد حتما ازدواج کن حتما...

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
اره

سلام استارتر جان.

از آخرین تاپیکت خیلی میگذره، نمیدونم هنوزم آنلاین میشی یا نه ، اما ان شاءالله که آنلاین بشی و این کامنت منو ببینی.

یه بار یه تاپیکی زده بودم و از پشیمونی همسر سابق شوهرم  به خاطر طلاقش گفته بودم.

شما اومدی و گفتی من نباید با شوهرم ازدواج میکردم و به اون خانوم فرصت میدادم که برگرده به زندگیش.

راستش من توی اون شرایط و حال روحی که اون تاپیکو زدم و این کامنت شما رو دیدم خیلی عصبی شدم و به هم ریختم.

اومدم یه نگاه گذرا به تاپیکات انداختم و متوجه شدم شوهرتو دوس داشتی اما عجولانه و با تصمیم احساسی ازش جدا شدی، متوجه شدم که علت حرفی که توی تاپیک من زدی به خاطر تجربه تلخی بوده که خودت داشتی.

منم اون لحظه که واقعا از اون حرفت ناراحت بودم یه لحظه بدجنس شدم و شیطون رفت توی جلدم و خواستم ناراحتت کنم، اومدم توی تاپیکم در جواب اون حرفت حرفای تلخ و بدی گفتم😢😢😢

خواهش میکنم منو ببخش و حلالم کن😢😢😢

از اون تاپیک خیلی گذشته و منم تغییر کردم، الان متوجه اشتباهم شدم و واقعا بابت رفتارم پشیمونم😢

باور کن خیلی ناراحتم.

خواهش میکنم هر وقت اومدی جوابمو بده و بزرگواری کن بگو حلالم کردی😢

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم