2821
2789
عنوان

گشنگی شبانه

290 بازدید | 31 پست

سلام مامانای باردار گل. کدومتون در شب با مشکل گشنگی مواجه میشید. برای این مشکل چه کار میکنید؟من شبا خیلی گشنم میشه و از طرفی بخوام چیزی بخورم سوزش معده میگیرم. کمکم کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مغز و خرما بخور يا چريوس از اين ريزا بزار كنارت كم كم ميلت كشيد بزار دهنت زود سير ميشي اذيتم نميكنه معده رو 

زنها تا وقتي عاشق نشده اند بهترين روانكاوها هستند ولي بعد از اون تبديل ميشن به بهترين بيماران رواني❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من اینقدررررر اسید معدم میزنه بالا که میگم کاش اصلا شام نخورده بودم!

ولی الان گشنم شده شدید یک ساعت پیش هم ناهار خوردم🤦‍♀️🤔

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بايد سعي كني آخرشب دوساعت قبل خواب يه غذايي چيزي بخوري 

زنها تا وقتي عاشق نشده اند بهترين روانكاوها هستند ولي بعد از اون تبديل ميشن به بهترين بيماران رواني❤️❤️❤️❤️❤️❤️

منم دقیقا مثل توام خیلی عذابم میده مخصوصا ترش کردن معدم

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

استارتر قندت چنده؟

اونایی که قندشون بالا هس یهو قندشون میوفته و گشنشون میشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز