2777
2789
عنوان

حاملگی

214 بازدید | 24 پست

بچه ها من انشاالله دوسه ماه دیگه میخوام اقدام کنم برای بارداری....سوالم اینه که الان یه ذره اضافه وزن دارم.لاغر کنم فرقی بحال جلو اومدن شکم و چاقی بعد زایمان داره یانه؟ دوستم که میگه فرقی نداره.بچه به اندازه شکمی که داری رشد میکنه .اگه جای بیشتربخواد بزرگترازاین میشه...حالا نمیدونم واقع چجوریه و چیکارکنم

با اضافه وزن شانست واسه باردار شدن هم کم تره... و البته داشتن بارداری سالم! 

تا جایی که میتونی خودتو برسون به وزن نرمال

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شکم زیاد ربط نداره اما وزن کم کنی خودت راحت تری

اونطوری تو حاملگی نمیتونی خوب بخوری همش استرس داری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من یکماه قبل بارداری میرفتم پیاده روی همون ماه باردار شدم که فکر میکنم پیاده روی خیلی توی باردار شدنم تاثیر داشت و هنوزم که توی شش ماه هستم به وزن قبل بارداری برنگشتم

اونی هم که دوستت میگه کاملا اشتباهه دوست خودم تا الان که ماه اخره فقط سه کیلو اضافه کرده به خاطر ویار و تهوع شدید ولی رشد بچش توی سونو خیلی خوبه شکمشم کوچولوئه خیلیا اینجوری بودن

حتماااااا وزنتو کم کن! چون اضاف وزن بارداری هم اضافش میشه خودت اذیت میشی پا درد و کمر درد های شدید میگیری مخصوصا ماه آخر

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
با اضافه وزن شانست واسه باردار شدن هم کم تره... و البته داشتن بارداری سالم!  تا جایی که میتونی ...

آرع اتفاقا پلی کیستیکم.فک کنم باید کم کنم.راه دیگه ای نداره😓

آرع اتفاقا پلی کیستیکم.فک کنم باید کم کنم.راه دیگه ای نداره😓

تو حاملگی هراتفاقی ممکنه بیفته، من استراحت مطلق شدم با وجود ویار که یه ذره غذا به زور میره پایین اما وزنم داره بیشتر از حد نرمال میره بالا😥

هرچی کم تر باشی بهتره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️