2777
2789

من فقط کیک درست میکنم 

جوجه هم باید خیلی کوچیک باشه که جوجه گردون بتونه بچرخه و خوب بپزه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تستر برای گرم کردن نون و برشته شدنش 

برا اسنک و میکر درست کردن 

برای کیک شنیدم میشه 

برای پیتزا کوچولو

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

مرغ شکم پر .مرع بریون. پیتزا.کیک. کلوچه. نان لازانیا. ماهی. همه ی اینارو توش درست کردم

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲

کیک که ۴۵دقیقه میپزه با ۱۸۵درجه 

ولی مرغ یک و نیم تا دو ساعت

پیتزا هم نهایت نیم ساعت اگه با خمیر خونگی درست کنی با نون اماده سوپری باشه ربع الا بیست دقیقه ولی به نظرم پخت مرغ اصلا به صرفه نیست چون توستر حکم یک ابگرم کن برقی داره مصرف برقش خیلی بالاست

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
کیک که ۴۵دقیقه میپزه با ۱۸۵درجه  ولی مرغ یک و نیم تا دو ساعت پیتزا هم نهایت نیم ساعت اگه با خ ...

میگن یه کاسه اب هم جدا گانه باید داخلش بزاری تا چیزی که درس میکنی تا خشک نشه؟ درسته؟

میگن یه کاسه اب هم جدا گانه باید داخلش بزاری تا چیزی که درس میکنی تا خشک نشه؟ درسته؟

من فقط برای پیتزا میزارم 

برای کیک هم اول رو درجه فن میزارم بعد که پف کیک کامل شد میزارم رو شعله بالا و پایین اصلا هم خشک نمیشه

خانوما من وقتی مرغ میزارم یکم که چربی پس میده تو خوده توستر پره دود میشه و روغناش تو تموم فضای توستر پرت میشه اینور اونور .واسه همین فقط کیکو پیتزا توش درست میکنم.توستر من از این خوبا نیست یا برا شماهم اینطوری میشه؟

خانوما من وقتی مرغ میزارم یکم که چربی پس میده تو خوده توستر پره دود میشه و روغناش تو تموم فضای توستر ...

من نمیدونم .ولی من یکی دوبار استفاده کردم اونم نپخت یا میسوزه