2777
2789
عنوان

باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
نه گلم نمیخواد دیرتر بزنی منم اين ماه 5 روز عقب انداختم همشم فک.میکردم که باردارم هي بی بی زدم منفی ...

اون ماه۹روزعقب انداختم سرهفت روززدم بی بی هاله انداخت بعد۹روززدم منفی شدوپریودشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موعدم ۲ اسفنده منتهی فولی خووب نداشتم قرص لتروزول خورده بودم که کفتن فولیکپل ۲۸ خیلی بزرگه

درد تخمدان دارم خیلی نمیدونم از عوارضه قرصه یا چی دیروز کلی ترشحه مایل ب قهوه ای ازم اومد منتهی خبری نشد دیگ از پریودی بنظرتون از چیه؟هنوز ب موعدم ۹ روز مونده چرا این لک ها اومد عادیه؟😔😐

با اجازه استارتر يه سوال دارم اوناییکه هر ماه چهار یا پنج روز جلو.میندازن بخوان حساب کنن چند روز جلو.انداختن چجوری حساب ميشه مثلا من 18 پریود شدم این ماه باید 13 یا 14 میشدم ولی 19 شدم یعنی یک روز عقب انداختم یا 5 روز؟؟