2777
2789
عنوان

پسر بد👿

842 بازدید | 33 پست

بچه ها یکی هست که واقعا ازش خوشم اومده بود و دلم نشسته بود,زنداییش مارو معرفی کرده اونم فقط عکسمو دیده و من یکم بیشتر از خودشو خانوادش اطلاعات دارم

این اقا موقعیت خوبی داره و شهر دیگه ایه بخاطر کارش,حس کردم شیطونه

و کاری به این چیزا ندارم,خواستم امتحانش کنم با پیج فیک,جواب یه استوریشو دادم,,اونم خیلی خودمونی گفت مرسی که گفتی😃😃😃

من توقع داشتم اصلا جواب نده,یجورایی حس خوب نگرفتم..بنظرتون میشه اعتماد کرد؟اینجور ادما میتونن وفا دار باشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا قبل ازدواج دنبال دختر بازی بودن ولی بعد ازدواج سربه راه شدن تقریبا تمام پسرای فامیل ما همینجوری بودن الانم خوشبختن

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
پسرا کلا با همه خودمونین حالا خوبه فدات و قربانت نگفته

نباید باشه دیگ,حداقل اگه میگفت مرسی که گفتیتن بدون هیچ استیکری یکم رسمی تر بود,ولی خیلی خودمونی بود بیشعور زد تو ذوقم😭😂

نباید باشه دیگ,حداقل اگه میگفت مرسی که گفتیتن بدون هیچ استیکری یکم رسمی تر بود,ولی خیلی خودمونی بود ...

اره واقعا منم بدم میاد یکگ جذبه و مغرور بودن برا یه پسرم بد نیستا...ولی خب اگ خوشت نیومد بی خیالشو چون یه مدت هم بگذره از اونجایی ک ما دخترا حساسیم هی این جملش با فلانی یادمون میاد😂😂

اره واقعا منم بدم میاد یکگ جذبه و مغرور بودن برا یه پسرم بد نیستا...ولی خب اگ خوشت نیومد بی خیالشو چ ...

اره اینجوری بدرد نمیخوره,ادم هی دلش بلرزه نکنه طرف کاری کنه

حالا یکی به دل ما نشسته بود نباید اینجوری میشد :(