زارازیم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 1167 عنوان سبک زندگی 127 بازدید | 5 پست سلام خانم لطف کنین راهنماییم کنین چندین ساله که دوست دارم برم سریه کاری دستم توجیبم باشه ولی همه درها بروم بسته شده 1397/11/22 | 06:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93274 برات دعا میکنم اگه صلاحه بری سرکار کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
٩٨٧٧شقايق عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 221 عزیزم چه رشته ایی خوندی؟ چه هنرایی بلدی؟ تا چه حد درامد برات مهمه؟ فرق بین عشق و هوس چیه جدا؟
امیرایلیا عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 عزیزاگه رانندگی بلدی میتونی سرویس یاتواژانس کارکنی البته ماشین هم بایدداشته باشی یاتوفامیلتون پرستاربچه ی خانمای شاغل بشی فقط ازاول انتظارپول قلمبه نداشته باش بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
زارازیم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 1167 نه آجی یکم خیاطی بلدم اونم نیاز به کارگاهها تولیدی دارم تا دستم پرشه وای خونواده شوهری میگن نه یه جورایی به جز خدا پیشتیبان ندارم