2821
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست
عزیزم گریه چرا از اول که دارین میرین با شوهرت توافق کن که دلخوری پیش نیاد

عزیزم آخه مشکل اینه که منطق در کار نیست خدا رو پشت گوشش انداختن همش زور همش زور 

خدایا شکرت خدایا خانواده ام سالم و عاقبت بخیر باشن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر وقت میری خونه مامانت شوهرتم ببر که گوشاشو پر نکنه اونجا هم کاری کن بهش خیلی خوش بگذره مثلا جلو پدر مادرت بهش احترام بزار و یه جورایی بالا ببرش که از سری قبل خودش بگه بریم اونجا 

اگه مشکل من بود من فقط یه نصف روز اونجا میمونم بقیشو می رم خونه مادر خودم نه اینکه باهاشون مشکل داشته باشم نه ولی صد در صد خونه مامانم راحتترم مشکل شوهرته که اقتدار نداره می ذاره حرف و حدیث پیش بیاد

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
هر وقت میری خونه مامانت شوهرتم ببر که گوشاشو پر نکنه اونجا هم کاری کن بهش خیلی خوش بگذره مثلا جلو پد ...

عزیزم مشکل اصلی اینجاست اگه یک هفته شهرستان باشیم شوهرم واسه شام 2 ساعت میاد و میره اصلا خونه بابای منم زیاد نمیاد اون یکی برادراش هم همین طور ان اجازه ندارن

اگه مشکل من بود من فقط یه نصف روز اونجا میمونم بقیشو می رم خونه مادر خودم نه اینکه باهاشون مشکل داشت ...

دقیقا بی عرصه اس مثلا میخواد بهشون ثابت کنه که زن ذلیل نیست همین ولی منو داغون کنه اشکال نداره 

عزیزم مشکل اصلی اینجاست اگه یک هفته شهرستان باشیم شوهرم واسه شام 2 ساعت میاد و میره اصلا خونه بابای ...

خب دیگه شما باید شوهر تو یه جوری بکشی سمتت البته هیچوقت نباید در باره خونوادش پیشش بد بگی که شوهرت دچار سو تفاهم نشه

خب دیگه شما باید شوهر تو یه جوری بکشی سمتت البته هیچوقت نباید در باره خونوادش پیشش بد بگی که شوهرت د ...

کاش میشد این نوکیسه  ها رو درست کرد

کاش میشد این نوکیسه  ها رو درست کرد

آره بعضی هام جز اخلاقشونه همیشه میخوان حرف خودشون و سبز کنن انشالله مشکلت حل بشه سعی کن زیاد خودتو اذیت نکنی و حرص نخوری از این چند روزی که اونجایی لذت ببر  بی خیال  حرف بعضیها

2824
2823
2791
2779
2792